Oncelikle merhabalar. Yine başkalarına anlatamadığım derdimi burda sizinle paylaşayım dedim. Olaya geceyim. Bir sure once instagramdan eski bir arkadaşım mesaj attı ve takip isteği yolladı. Onunla 6 senelik bir arkadaşlığımız vardı, ancak arkadaşlığımızın sonlarına doğru benden hoşlandığını soyledi, reddettim. Bir sure daha arkadaş olarak devam edip sonra bozuşmuştuk. Bunlardan sevgilimin de haberi var. Sevgilim onun mesaj attığını duyunca bana baskı yaptı ve arkadaşımla biraz konuştuktan sonra onu engellemek zorunda kaldım. Sevgilime baya dil doktum bi donem benden hoşlanmış olsa da sonucta kac senelik bir arkadaşlığımız vardı ve silip atmak istemiyodum.

Gectiğimiz gunlerde de aynı şekilde onun gecmişte arkadaş olduğu sonrasında kızın ona acıldığı sevgilimin reddettiği daha sonra yine arkadaş kaldıkları ancak uzun suredir konuşmadıkları bir kız mesaj attı. Ve gayet hicbir şey olmamış gibi konuşmuşlar bunu sonradan oğrendim. Ustune sevgilim o mesaj atınca gitmiş instagramdan da kıza istek atmış. İcimde kıskanclık yok,sevgilimin o kızı yalnızca arkadaş olarak gorduğunu duşunuyorum, kızı ve gecmişteki arkadaşlıklarını az cok biliyorum, normalde olsa arkadaş olmalarına da kızmazdım ama bana zorla engellettikten sonra kendisinin bu kadar rahat olması, benim kızacağımı bile duşunmemesi beni delirtti ve bu ilişkiyi sorgulamaya başladım. Bu aralar zaten karantinadan dolayı cok sıkılıyordu arkadaş arayışındaydı bu da tuzu biberi oldu. Siz ne duşunuyorsunuz?