Merhabalar, her insanın terse duştuğu donemler oluyor. Benimde kendimi bu donemden cıkartmam gerek.
7-8 Yıldır İnternette Coğu iş ile ilgilendim bunun yanında bircok işte calıştım. CV mide ozellikle isteyen olursa gonderebilirim.
Ofis işi ise sigortalı calışmak istiyorum. Freelance icin durum konuşulur. Pek bir beklentim yok. İşin durumuna gore zaten yapabileceğim iş ise elimden gelenin en iyisini yaparım. Sigara Kullanmıyorum.
Neler Yaptım?
Bircok Şirketin Sosyal medya işlerini ben yaptım. Burdaki bikac uyenin sitelerinin yonetimini duzenini vs ben sağladım. Kısmet, bazı durumlardan dolayı cıkmak zorunda kaldım. Bir şirketinde E ticaret sitelerine urunlerinin girişini kontrolunu yonetimini sağladım. Bu Tarz pekcok işte calıştım. Satış işinde Tecrubem vardır ancak telefon ile insanları arayıp call center gibi satış yapma işi istemiyorum.
Neler Yapabilirim?
Bircok iş benim uzerime yuklensin istemiyorum. Tek bir iş verilsin istiyorum.
Web Sitelerinizi Yonetebilirim, Duruma Gore İcerik Girişini Sağlayabilirim.
İceriklerin Seo calışmasını yapabilirim.
Ofiste olursa aynı şekilde site veya ne ile ilgileniliyor ise sosyal medya hesaplarını yonetebilirim. Sitelerini yonetebilirim. İcerik girişi yapabilirim. Bu Tarz işlerde yardımcı olabilirim.
Farklı benzer bi iş sağlama imkanınız varsa bana yazabilirsiniz cok mutlu olurum.
Pm ile ulaşabilirsiniz yada telefondan ulaşırsanız sevinirim skype kullanmıyorum.
CEP: 546 786 83 11
İş Arıyorum (Ofis veya Freelance)
Freelancer0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- İş Arıyorum (Ofis veya Freelance)