Merhaba arkadaşlar ben yuksek lisans oğrencisiyim ve sınıfımdan birinden hoslaniyorum. Bir gun sınıf grubuna yardıma ihtiyacım var yazdı ben de mesaj attım. Ona yardımcı olup memleketini vs sordum. O da Allah razı olsun senden başka kimse yardım etmiyor herkes bencil yazdı. Yardımcı olduktan sonra hic mesaj falan atmadı. Numaramı da kaydetmedi. Birkac gun sonra bir de baktım ki sevgili yapmış. Tabi cok kısa surdu ilişkileri 1 2 hafta sonra ayrıldılar. Ben de beni onemsemedigi icin onu instagramda takipten cıkarıp numarasini vs sildim. 5 dk sonra o da beni takipten cıkardı.
Aradan gunler gecti. Dun sabah telefonu elime alıp bir de baktım ki o mesaj atmis. İyi akşamlar beni takipten cikarmissin yanlış bir şey mi dedim yazmis. Ben de yok hayır yazdim. Benim icin farketmez yazdi. Yanlışlıkla olmuş kusura bakma yazdım. O da sorun yok yazdı. Hemen takipten cıkıp gunler sonra bunu sorması beni şaşırttı acıkcası. Arkadaşim da boşlukta olduğu icin yazıyor dedi. Ona pek guvenmiyorum cunku instagramda bir suru tanımadığı kızlarla takiplesiyor. Sevgilisi varken bile. Tabi bana hayatım dışarıdan gorunduğu gibi değil dedi.
Sizce ne yapmalıyım? Kafam cok karışık. Ona ilgimi belli etsem yanlış mı yapmış olurum?