Merhaba kızlar
Kısaca paylaşmak istediğim durum şu.Ben evliyim calışıyorum 1 cocuğum var kardeşim bekar calışıoyor. Babam arsasına yazlık yapmak icin kardeşim ve benden para istiycekmiş kardeşim duymuş.2 katlı yapıcakmış .Kendisinin 100 bini olucak kışa kadar.bizden en az 150 -200 bin isteyecek tahminen .Bizde o kadar para yok. Kredi cekmemizi isteyebilir bu da beni cok zorlar miktar cok yuksek. acıkcası cocuğum var onun geleceği icin birikim yapıyorum ayrıca kreşe başlatma durumumuz da var.Masrafımız artıcak .Bir de benim ailem biraz farklı cocuğuma baktıkları icin her dediklerini yapmamı istiyorlar surekli onlara borclu olduğu hissettiriyorlar . onlar bakmasaymış bakıcıya 2 bin verirmişim işten cıkarmışım para biriktiremezmişim gibi surekli soylemlerde bulunuyorlar haklılar bişey soyleyemem.Ayrıca yine cocuğuma baktıkları icin bana her turlu hakareti yapma azarlama hakları olduğunu duşunuyorlar ve yapıyorlar .Saygısızlar ne yapacakları da belli olmaz babam ve annemin.Surekli onların suyuna gitmem gerekiyor. Daha neler neler anlatsam bitmez. Dengesizler biraz.Kız kardeşimi annemin telefonunda yanlış bişey yapmış ve telefon kapanmış acılmamış o gun sonra telefoncuda yaptılar kolay bişeymiş. Bir bağırdı babam ona defol evden dedi kovdu .Kacgun ağladı kardeşim . Yani acıkcası taa cocukluğumdan gelen yaşanmışlıklarımın aşağılanmışlıklarımın da etkisiyle kredi cekmek borca girmek vs.istemiyorum. ki ben onlardan istesem yıllar sonra mesela bu verdiğimi unuturlar cunku 1 yıl yada 1 ay sonra benimle en ufak bi olayda kusup evlatlıktan red etmeleri de bi ihtimal.Ev yapılınca tabiki alınacak koltuk vs.yardım ederim alırım.Bu evlerine de aldım zaten salon takımı utu vs...
Siz olsanız napardınız nasıl bi konuşma yapardınız kırmadan
Gerci ne dersem diyim kızacaklar aşağılayacaklar işime laf edicekler cocuğa bakamayız artık bile derler