Merhaba arkadaşlar eşimle cok severek evlendik belki ben onu daha cok seviyordum. Nişanlılık zamanı ailesiyle ilgili bazı sorunlar gordum kardeşi surekli eşimi yonetmeye calışıyor hatta yeri geliyor benim yapmadığım şeyleri eşime yapmışım gibi anlatıp eşimi dolduruyordu. Bunu gorduğum zaman ayrılmak istedim ne olduysa bir şekilde barıştık. Evlendim zamanla duzelir dedim. İlk zamanlar evlilipimizde buyuk bir problem yoktu ama yine kardeşi her şeye karışmaya hatta benim hakkımda kotuleyecek bir şey bulamayınca eşime olmamış şeyleri olmuş gibi anlatmaya başladı. Eşim bana bunlardan hic bahsetmedi. Bana soğuk davranmasından her şeye kızmasından anladım. Ne zaman kardeşi ile konuşsa eşim eve gelip bir şeylere kızardı. Evde bir dağınıklık gorsun bana ağır laflar ederdi. Sen pissin derdi ama halbuki evde oyle bir dağınıklık olmazdı. Sırf eşim seviyor diye ona ceşit ceşit yemekler yapardım ama bir gun kotu yemek yaptığımda benimle tartışırdı. O zamanlar evle de benle de cok ilgisizdi. Surekli oyun oynar kendine bensiz yapacağı işler bulur uğraşırdı. Dayanamadım bir gun evden cıktım gittim. Eşim beni geri almaya geldiğinde Ailemin onunde surekli beni aşağıladı ezdi. Guya ben ona evde yemek yapıyormuşum temizlik yapmıyormuşum. Bu arada ben de calışan bir insanım. Aslında eşimin boyle demesinin sebebi kardeşi. Surekli eşime sen evde iş yapma bırak o yapsın o seni hic onemsemiyor derdi. Ben bunları gizli oğrendim. O gun bu gundur eşime guvenim kalmadı cunku Kardeşiyle surekli arkamdan beni cekiştirdiler. Evden ayrılma olayından sona eşim don bir daha oyle davranmıyacam dedi. Coğu konuda duzelmişti. Ama arayı bozan onun kardeşi olmasına rağmen benim ailemi sucladı ve onlarla eskisi gibi goruşmememi soyledi. Ben bu durumu kabul etmesem de zamanla ailemden ister istemez uzaklaştım. Bizim aramızı bozan kardeşi ise hic bir şey olmamış gibi hala bizimle goruşmek istiyor surekli eşimi arıyor ve yine aklına girmeye calıştığını duşunuyorum cunku eşim onunla bir saat goruştukten sona eve gelip ufak bir konuya bağırdı kızdı. Ve yine ailesiyle ilgili bir konu olunca eşimde bir soğukluk hissettim. Sanırım eşim değişmemiş kısa bir sureliğine bana değişmiş gibi gozukmeye calışıyor. Boşanma davası actım eskiden boşanmayı istemeyen eşim de artık bitsin dedi. İleriye donuk endişelerim var eşim bana haksızlık ettin ben sana kotu bir şey yapmadım diyor. Neden o zaman kardeşinin yanından gelince bana bağırdım dedim senin konuşman yuzunden dedi.eşim beni salak yerine de koymaya calışıyor arkamdan Kardeşiyle bir işler ceviriyor ama bana oyle bir şey yok senin uydurma diyor. Eski olaylardan sona artık eşime hic guvenemiyorum biriyle tel de konuşsa hemen işkilleniyorım o yine eşimi mi dolduruyor, asıl sorun eşim de biliyorum başkasının lafına geliyor. Sizin fikirleriniz nelerdir acaba?