Merhaba Kızlar,
Ben 31 yaşındayım ve 10 yıldır evliyim. 1 tane Oğlum var 6 bucuk yaşında.
Evliligimizde cok sorunlar yaşadık ama Oğlum doğduktan sonra sorunlar cok değişik ve kotu hal almaya başladı.
Eşim once bana hayatımda başka birinin olduğunu iddia etti, bunu 2 3 kez yaptı. (Bunu affettim mi salak diyeceksiniz biliyorum) Ben evliliği bitirmeden ama kendimce herseyi denemek, cabalamak istedim. Depresyon tedavisi oldum 2.5 sene, umursamadı. Kronik mide rahatsızlığından 13 kilo verdim, pek umursamadı. Sorunlarımda hic yanımda olmadı aslında. Sanki surekli telefonunda benden birşeyler gizliyor gibi, başta fazla ustunde durmadım, ama yaklaşık 2 ay once Bi olay oldu ve telefon faturası ilk defa eve geldi, bana onu kontrol ettiğimi iddia etti, bağırdı kızdı, halbuki ben birsey yapmadım, telefon faturası biraz yuksek gelmiş, uygulama indirilmiş sonra bana oyunlarda ki ekstralar oluyor ya ondan olduğunu soyledi. Ama gel gelelim ki o davranışı icimi kemiriyor. Benden gizlediği birsey mi var? Hayatında başka biri yoktur eminim is hayati cok yoğum ama flort ettikleri mi var veya flort sayfalarında mi veya sadece sohbet ettikleri mi var diye duşunuyorum. Cunku telefonunu surekli yan ceviriyor kodunu gizli giriyor, wc ye bile goturuyor. Cok tuhaf değil mi?
Hem bu olay, hem bana iftira atması şimdi icimden gitmiyor. Soğutuyor beni.
Ben cok konuşmaya calıştım ama olmuyor konuşulmuyor, hemen kavga cıkarıyor bağırıyor. fikrime ztn saygı duymuyor, herşeyi ayağına bekliyor, onceden boyle değildi. Ben bu adama 50 sene daha cekemem bunu biliyorum. Kendisine nasıl soyleyeceğimi bilmiyorum, cunku cok kotu bagirisma olacak cok korkuyorum. Psikolojim ztn iyi değil