merhaba arkadaşlar
bir kac kez bahsetmiştim ben nişanlı iken gebe kaldım maalesef nişan attım karşımdaki kişinin beni banka kasası gibi kullanmaya calıştığını gorunce.

ailemin - anne baba - durumumdan haberi vardı ve kabullendiler, aldırmadık şu an 36 haftalığım bir kızım olacak inşallah.

yaşadığım ulke şeriatla yonetildiği icin burada bekar doğum yapmak imkansız hatta kontrollere gitmek bile tehlikeli cunku zinadan hapse atılıyor sonra sınır dışı ediliyorsun bebeğini de vermiyorlar bazı durumlarda.

o yuzden turkiyeye geleceğim bu hafta doğum icin annemle. akrabalarımın yaşadığı ve doğum yapacağım il başka kimsenin haberi de olmayacak, buraya kadar okey, ancak benim anneannemdir, dayımlar diğer akrabalar hamile olduğumu bilmiyorlar. şimdi doğum gelince annem bugun nasıl acıklayacağız dedi kendimi cok kotu hissettim. cok yaşlı insanlar gecen gun de telefonda - kadına malum oldu resmen - seni gebe gordum aman dedim dilimi ısırdım uyanınca filan dedi anneannem soğuk terler doktum.

suc değil, calışan yaşı yerinde kendine bakabilen bir insanım aslında ailenin asisiydim surekli. bilmiyorum doğum yaklaştıkca annem seni cocukla kim alacak filan bir bunalım moduna girdi, sanki derdim koca bulmak şu an.

size soruyorum, kusura bakmayın uzun oldu. Akrabalara bu nasıl anlatılır, bu surec nasıl atlatılır?