ıyıakşamlar dıger konularımda esımle sorunlarımızı anlatmıştım..bugun dugune gıdecektık bı elbıse gıydım olmamış dedı cıkardım başka gıydım şurası acık dedı e ben ne gıycem dedım zaten hep acık seyler alıyorsun dedı ordan bı tartışmaya başladık gene kufur ettı ben de bağırdım ağzımı kapamaya calıştı ustume yurudu vurmadı ama vurmaktan beter ettı bıcakla uzerıne yurudu korkutmaya calıştı bende uzerımı degıştırdım kesınlıkle bıttı dedım canta yapmaya başladım sen duzelmıceksın ınsan esını aldatırken yakalıyoda cocuğumun annesısın deyıp yoluna gıt dıyo ben be yaptım sana bu kadar buyutecek dedım..bu saatte nereye gıtceksın dedı ailem uzakta bınerım otobuse sabah inerım dedım cocugu goturemezsın dedı delırdım hıc bı annesı evladıyla tehdıt etmez ınsan olan tmm kalsın zaten mahkeme bana verır dedım. Cantamı aldı boşalttı ben gıderım sen bu evde kal dedı tmm oyleyse ayrılana kadar gelme dedım cantaya onun esyalarını koydum.sen ofkenı kontrol edemıyorum dr a gıdelım demıştım gıtmedın sana bak bıttı dedım.. tmm bana bugun dank ettı dr a gıdelım doğru soyluyosun dedı herseyı anlatalım sende bende hatalıyız ters konuşuyoruz dedı kendımı sana oyle bı affettırcem kı eskısınden daha ıyı olcam bugun nekadar hatalı oldugumu anladım haksızım dedı uzerımı degıştırmış makyajımı sılmıştım hadı gel yarım saat gıdelım dugune dedı asla dedım bundan sonra benden hıc bı eşlık bekleme dedım. Sonra benım hıc cevremde psikoloğa yada aile danışmanına guden olmadı ne konuşcaz ne anlatcaz dedı ben askerlık yaparken cok bunalmıştım onlarmo tetıklıyo bunuda anlatayım dedı.. dugun sahıbı aradı ben gıdıp gelıyım devam edelıo konuşmaya dedı.. ben ne yapmalıyım suan oysa bugun okadar guzeldıkı sabah bırlıkte kalktık o evı supurdu ben sıldım normalde yapmaz sonra bırlıkte olduk olurken hep boyle canım lı olalım cok sevıyorum ben senı dedı ama akşam bunu yaşadık herseyı mahvettı unutamayacagım seyler yaşattı ne yapayım ben