Arkadaşlar merhaba, sevgilimle eski kız arkadaşından yeni ayrıldığı bir donemde tanışmıştık. İlk zamanlar eski kız arkadaşı cok sık mesaj atıyordu. Barışmak icin değil ama sitem eden, sen şoyle yaptın ben seni şoyle sevdim tarzında bazen hakaret bazen acık secik resimler felan. Bi sure sonra telefonundan engelledi bu sefer mail atmaya dondu olay. Sevgilim bir kac ay sonra ortak bir arkadaşlarına hayatında biri olduğunu kendisiyle iletişime gecmeyeceğini peşini bırakmasını felan soyledi. Kız engeli acmazsa evi basacağını felan yazmıştı. Ben bu durumdan cok rahatsız oluyordum ama sevgilim hic bir şekilde iletişime gecmek istemediğini soyluyordu. Bu boyle 2.5 sene devam etti. Biz evlenmeyi duşunuyoruz. Kız ile aynı mahalledeyiz. Hangi semtte otursak diye duşunduğumuz gunlerden birinde erkek arkadaşımın arama gecmişinde eski koz arkadaşının sosyal medya hesaplarına baktığını gordum. Hala burada oturup oturmadığını merak ettim dedi. Bu olay ilişkimiz boyunca 2 kere gercekleşti biriside ilk ayrıldığı donemlerdeydi, bizim ilişkimiz en başı yani. Gecenlerde sinemaya gittik. Sinema kart uyeliği icin numara istediklerinde kızım numarasını soyle bir anda. Aradan 4 sene gecti nasıl hala aklında olabilir o numara? Sizce goruşuyorlarmıdır? Bu arada biz 4 senedir birlikte yaşıyoruz. Sadece ailemin geldiği donemlerde kendi ailesinin yanına gidiyor. Bu surecte ben hic acaba diye duşunmedim. Her aradığımda ulaşabildim felan. Ama bu sinema olayı olduğunda erkek arkadaşım 4-5 aydır iş icin şehir dışındaydı. Bu kızın bunca sure sevgilisi olduğunu bile bile, ustelik bizi yan yana el ele gormesine rağmen ve cevap gelmemesine rağmen mesaj atması akla yatkın mı? Goruşmuş konuşmuş yada gelen mesajlara cevap verilmiş olabilir mi?