Merhabalar kızlar direk konuya ediyorum. İnsanlara cok canım sıkılıyor cok
Şimdi yargılamayın olanı anlatıyorum. Ben cevremdeki herkes tarafından guzel kategorisinde Hatta coğu kişi tarafından cok guzel kategorisinde biriyim.
Eşimde tam tersi kimse yakıştırmıyor bizi.
Ama oyle boyle 7 sene gecti insanların ne dediğine hic takılmadım
Ama artık takılıyorum galiba cunku kızım tıpkı eşim. Eşim bile 9 ay Boyunca inş sana benzer diye soylerdi şaka ile karışık.
Ve ben cirkinim nasıl benle evlensin falan derdi ilk başlarda şaka ile karışık.
Patronum. Kuaforum.arkadaşlarım.ailem herkes niye sana benzemedi ki diyorlar şaka gibi.
Daha 3 yaşında benim canım o canım ister istemez uzuluyorum. Her girdiğim ortamda bunu duyuyorum. Uzuluyorum kızımı cok seviyorum ama insanları sevmiyorum..
Niye bu kadar acımaaızlar sağlıklı olsun başka ne isterim ki ben.
Ama onlar cirkin diyorlar sinirleniyorum.
Annemde ilk evlendiğimde şey demişti akrabalarımız şey diyor damadın cirkin falan.
Ondan sonra en yKın Arkadaşım nasıl evlendin falan demişti.
İlk doğduğunda kızım abim şey demişti aman babasına cekmesinde.
Nefret ediyorum kotu insanlardan hic takmıyorum ama bupğn bilmiyorum kızımın gozu şişmişti alerjik bir durum.
Hadi annem dışarı cıkalım hava alalım dedim. Hemen aynaya baktı ben bole cıkamam cirkin derler dedi. Cok uzuldum. Cok. Sacma ama duygulandım. Kızımı cok seviyorum insanlardan nefret ediyorum.
Soylenenleri soylesem yok artık dersiniz coğunu yazmadım mizacım yumuşak ondanmı bu haller.
Bir kere. De iş arkadaşlarımı eşiyle hic yakışmıyor diye dedikodumu yaptıklarına şahit oldum.
Naaıl baş edicem bilmiyorum.