Hanımlar merhaba, gun icerisinde bir şey yaşadım ve sizlere danışmak istedim.
Ben zamanında aldatilmistim, bir hayat kadınıyla aldatildigim icin, neler yaşandı nasıl oldu bilmem ne diye cok duşundum cok kafamda kurdum. (Yazarken bile Kendimi kotu hissediyorum)
Kadını ve eski erkek arkadaşımı hep o şekilde duşundum falan neyse, bugun suslu sozluk okurken bir soru gordum sorunun icinde bir link verilmiş, tıklamaz olaydım tıkladım ve izledim.
Ormanlık bir alanda bir erkek bir kizla beraber oluyor falan. O kadar iğrendim ki birden nasıl donmeye midem bulanmaya başladı. Aklıma yine eski sevgilim ve o kadın geldi yine onları duşunmeye başladim ve farkettim ki cinsellik beni korkutuyor ve iğreniyorum. Daha once bir deneyimim olmadi.
Sadece aldatilmanin etkisi mi bu acaba? Benim gibi olan var mi? Ilerde bu bana sorun yaratır mi?
Bunu aşabilmek icin duygusal bazı sevişme sahneleri izlemeye calıştım bir kac kez. Sadece bir tane beni rahatsız etmeyen bir videoya denk gelmiştim, hatta o an demek ki normal bir cinsellik boyle oluyor kotu degilmis diyerek aglamistim. (Sacma gelebilir)
Detaylarla anlatmak istiyorum ama cok da acık yazmak istemiyorum. Hani bazı goruntulerde erkek boyle iğrenc şeyler yapıyor falan kendimi cok kotu hissediyorum. Eski erkek arkadasim aklıma geliyor o da mı oyle yapti diye.
Lutfen korkumu tetikleyici şeyler yazmayın.
Bunu nasıl aşabilirim?