Merhaba arkadaşlar ben eski sevgilimle barıştım 1 bucuk ay oldu kendisi cocukluk arkadaşım aynı zamanda kankaydık ama bi turlu olduramamıştık o dik kafalı ben dik kafalı olmamıştı yani. Aradan 1 sene gecti ve biz yeniden denemeye başladık 1 bucuk ay oldu
1. Ben gittiğim bi şehirden ona ufak bi hediye olarak cakmak aldım cakmakta kız cakmagı gibi ama ustunde kadir inanır ve turkan şoray var evet belki birqz komik karikatur gibi ama hediye sonucta gordu guldu biraz fln ve bi teşekkur bile etmedi . Bugun buluştuk cakmağı naptın dedim “ onu yanımda taşısam bana gulerler duruyo evde “ dedi
2. ben 1 haftadır agır bi şekilde tonsilit geciriyorum aynı zamanda işe gidiyorum ama ondan bi ilgi goremiyorum ilk başta zaten hic ciddiye almadı sonra işte dikkat et izin al kotuysen fln ama yanımızda hastane var kibarlık olsun diye hastaneye gidelim yada me biliyim insan hisseder onu duşunmedi hic bugun biz biraz hava alalım diye yuruyuş parkına gittik bi arkasaşı var yaşı biraz buyuk bizden yanımıza uğradı işte kız arkadaşı hastaymış onu anlattı evhamlı evhamlı ben biraz uzuldum tabi ayrılırkende sevgilime dedi ki ozaman arabayı alda kırmızıruju eve bırak dedi
Sevgilimde yok arka sokakta oturuyo o gider kendi dedi arkadaşı da tekrar ozaman sen yuruyerek bırak ben bekleyim dedi sevgilimde tekrar yok yakın kendi gider dedi o da olmaz sen bırak dedi oda iyi hadi gidelim dedi
Akşam vakti zaten karanlık heryer okadar alındımki elin adamı duşunuyo ama o duşunmedi
Cok kucuk detaylar ama bana buyuk geliyo sizce ben bi konuşmalımıyım yoksa bitirmeli miyim hic bi tavır yapmadım ?