Bir tane ilkokul arkadaşım var, kız. Cok eskiden beri tanıştığımızdan dolayı yakınız doğal olarak. Bu arkadaşımın bu zamana kadar bana karşı hicbir hatasını gormedim. Bir huyu haric. Her ilişkime bir kulp buluyor. Benim şu ana kadar hayatıma ciddi olarak uc erkek girdi. Hepsine bir kulp buldu. Her fırsatta uygun bulmadığını belirtip resmen ustume psikolojik baskı kurdu. Cevremdeki diğer insanlar hic oyle yorumlar yapmıyordu. Hadi diyelim birini uygun gormedi ikisini gormedi ama her ilişkimi bu kadar eleştirip beni ayrılmaya teşvik etmeye calışması dikkatimi cekmeye başladı. Bunu neden yapıyor bilemedim. Kıskanıyor demeye dilim varmıyor, zaten kıskanmasına yol acacak bir neden de goremiyorum. Guzellik olarak ondan ustun bir tarafım yok. Ustelik onun da hayatına bir suru erkek girdi. Şu an hayatımda biri yok, ama olursa artık ona bunu soylemek bile icimden gelmiyor. Cunku alacağım tepkileri biliyorum. Mesafe de koyamam, cunku dediğim gibi bu konu haricinde bana karşı hicbir hatasını gormedim. Ama bunu neden yapıyor, anlam veremiyorum.
Guncelleme: Arkadaşımla konuştum. Ona acıkca bu konuda neden boyle davrandığını sordum. Cevap olarak: "Ya aslında mevzu sevgili olduğun kişiler değil, senin biriyle sevgili olman. Sen benim gozumde cok saf ve iyi niyetlisin. Ben senden daha cok erkek tanıdım. Sen daha tecrubesizsin. Henuz tam anlamıyla bir ilişkiye hazır olduğunu duşunmuyorum ve toy olduğunu duşunuyorum. Seni uzerler diye duşunuyorum. O yuzden boyle davranıyorum." dedi.