Herkese merhabalar. Kısaca kendimden ve hayatımdan bahsedip beni tanımayanlardan yardım almak istiyorum. Ben 28 yaşındayım. Eşim ile 4 yıldan fazla suredir tanışıyoruz. Ağustos ayında 1.evlilik yıldonumumuz olucak. İkimizde birbirimizi cok severek evlendik. hatta 1 sene once evlenecektik benim ailem istemediği icin 1 sene kadar yine goruşmeye devam ettik ve sonunda ailemi evlilik konusunda ikna ettim ve evlendik. Başlarda herşey cok guzeldi diyebilirim. Ancak son birkac aydır problemlerimiz ve kavgalarımız cok arttı. Trip atan, kavga cıkaran genellikle hep benimdir. Ama bana gore durup dururken değil. Hele şu korona gunlerinde benim işyerim 2 ay kapalı olduğundan ben tum gun evdeyim eşim gun aşırı işe gidiyor. Normalde ev hayatına alışık olmadığım icin cok sıkılıyorum.eşim uzun saat calışıyor ve neredeyse gunun 12 saatini onu gormeden geciriyorum. Normalde bende calışırken bunu bu kadar sorun etmiyordum. Ancak şoyle bir sorun var benim eşim 32 yaşında ama 50 yaşında gibi. Evliyiz surekli evde olmak istiyor. Koltuğuna yatıp tv izleyip gobeğini buyutme peşinde. Bense cok evde oturmak istemiyorum hele ki şu donemde zaten full evdeyim. Onceden 2mizde calışırken bir de 9 da 10 da uyuması vardı. Tv karşısında uyuyordu her akşam. Dayanamadım konuştum toparladı kendini bu seferde benim 11 12 gibi uykum geliyo hadi yatalım diyorum benim uykum yok diyo gelmiyor. Ben yatağa geciyorum 1 de 2 de geldiğini duyuyorum. Tabi cinsel hayatta neredeyse sıfırlandı diyebilirim. Pazar gunleri olmasa cinsel hayatta yok. Aldatılıyor olabilirsiniz diyeceksiniz biliyorum cunku bende oyle duşunuyorum ancak herhangi bişeyini de yakalamadım. Gecen gun artık sinir krizi gecirip yanında 1.5 saat hıckırarak ağlamışım psikolojim gercekten cok bozuk. Ama artik onun da bozuk sabah yine kavga ettik. Az once aradı boşanmak istiyosun dimi bahane buluyosun diyor. Benimde psikolojim bozuk artik hasta olcam bende biliyorum iyi değilim diyor. Ben deseniz sık sık baş ağrısı ve mide bulantısı cekiyorum. Severek evlendik nasıl bu hale geldik anlamıyorum. Ben sorunları konuşup cozmek istiyorum. Ama ya kavga ediyoruz ya da kabul etss bile duzelmiyor. Ha bi de sohbet falan da yok eve geliyor yemek yerse yiyor sonra yatana kadar haberlere bakar, oyun oynar. ( cok uzun yazdım kusura bakmayın. Cevap verecrk arkadaşlara teşekkurler. )