Kızlar arkadaşımın adına yazacağım. Onun burada hesabı yok.
Bu kız cok guzel bir kız. Alımlı ve donen bir daha bakıyor. Ama her ne hikmetse tip olarak yanına yakışmayan ve epey yaş farkı olan biriyle birlikte bir aydır. Bu haftasonu ilk gezilerinden dondu ve moreli aşırı bozuktu.
1. Adamın gozu surekli onun bunun kıcındaymış. Hep başka kadınlara bakmış. Resmen her gecen kadını tarıyormuş. Arkadaşım uyarmış onu ama once bırakıp sonra yine kaldığı yerden devam etmiş. Yanında kızarkadaşı var ve goz surekli onda bunda. Bir de kıza baskı yapmış yok sen popo buyutme ameliyatı duşunmuyor musun karın gerdirmeye ne dersin gibisinden.
2. Cope bir şey atarken paroksetin ilacının copunu atmış bu adam. Gizlice tuvalette bu ilacı icmiş. Ağır depresyon ve psikolojik rahatsızlıklarda kullanılan bir ilac. Gizli icmesi ilgisini cekmiş kapıyı ustune kısaca kilitlemiş.Hareketleri cok tuhaftı,o konuşkan insan gitti, yerine ağzını bıcak acmayan biri geldi diyor. Onu konuşturmakta yoruldum ayrıca birkac defa sinirli tersleyici cevaplar verdi kalbimi kırdı dedi. Arkadaş mesela biraz takılmak icin el şakası yapmış maksat temas kotu bir şey değil. Hızlıca dokunmuş ve onun cevabı “kolumu sana sokarsam gorursun” olmuş. Ustelik gayet sinirli ve ciddi. Sanki peşinden koştum senin demiş oysa ki kız aslında ilk hayır demiş. Gercekleri kafasına gore uyduruyor diyor.
5 saatlik donuşte lavaboya gitmem gerekiyor mola verelim demiş adam durmamış bile bir yerde. Hic konuşmadan gelmişler ve akşam hemen ilişki durumunu kaldırmış. Arkadaşım telefon edip artık dayanamadığını ve bitirmek istediğini soylemiş. Kadınlara bakmam bilinc altı, dikkat ederim bir dahasine ozur dilerim sanırım seni istemeyerek uzuyorum belki de uymuyoruz birbirimize...once kendimi duzelteyim ben bu durumdayken sağlıklı ilişki kurmam imkansız demiş. Bana iyi mi yaptım sence haksızlık mı yaptım ona diyor hala.. KK ya yazayım da bir de onlardan duy dedim