Telefonum iPhone5, 3 yıldır Wi-Fi'ye bağlanma sorunu vardı sorun şu şekilde;
Başta internet parolası yanlış diyordu uzun sure deneyince bu ağa bağlanamıyor hatası veriyordu. Bende telefonu kaldırdım kullanmadım. Gecen gunlerde ihtiyacım oldu actım denedim daha ilk seferde bağlandı istediğim gibi istedğim yere girdim her şeyi sorunsuz kullandım derken ben bunun ekranını yaptırayım arkadaşıma vereyim diye duşundum. Hemen gidip telefoncuya verdim, telefoncunun dukkanında da Wi-Fi'ye ilk denememde bağlandı. Bir gun sonra telefonu almaya gittim ilk elime aldığımda aynı şekilde internete bağlıydı. Almışken sıfır sarj aleti de alayım dedim aldığım sarj aletini prize taktım cıkardım birkac saniye sonra Wi-Fi bağlantısı gitti. Ondan sonra hicbir ağ yine calışmamaya başladı. Uzulerek eve geldim evin internetine bağlanayım dedim ilk denememde şak diye girdi cok sevindim. Hemen kontrol edeyim dedim internet yok gibiydi ama Wi-Fi'de bağlı gozukuyordu Wi-Fi kapatıp actım tekrar bağlantı gitti ve artık hic bağlanamıyorum. Şifreyi denedikce ya parola yanlış diyor ya da bağlanamadı diyor. Garip birşekilde birkac ayda bir duzelip bozuluyor. Arkadaşımın cok telefona ihtiyacı var iletişim kuramıyoruz cozmem konusunda yardımcı olur musunuz?
Yardımınıza ihtiyacım var fikri olan yok mu?
iPhone Wi-Fi karasızlık ve şifre sorunu
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone Wi-Fi karasızlık ve şifre sorunu