iPhone yedeklerini acmak icin iBackup Viewer kullanabilirsiniz. Ben lisanslı kullanıyorum fakat ucretsiz surumu de epey secenek sunuyor.
Windows surumu: Download iBackup Viewer
macOS Surumu: Download iBackup Viewer
Bunlar arasında:
OzellikUcretsiz surumŞifreli YedeklemelerEvetKişileri CıkartEvetKişileri vCard olarak kaydetEvetTelefon Goruşmesi Gecmişini AlmaEvetTelefon Goruşmesi Gecmişini Metin Dosyasına KaydetmeEvetTelefon Goruşmesi Gecmişini CSV Dosyasına KaydetmeEvetTelefon Goruşmesi Gecmişini PDF Dosyasına KaydetmeEvetMesajları AyıklaEvetİleti Dizisini Metin Dosyasına KaydetEvetİleti Dizisini CSV Dosyasına KaydetEvetTum Mesajları Metin Dosyasına KaydetHayırTum Mesajları CSV Dosyasına KaydetHayırİleti Dizisini PDF Dosyasına KaydetEvetTum Mesajları PDF Dosyasına KaydetHayırEkleri AyıklaEvetWhatsApp mesajlarını ayıklayınEvetWhatsApp İleti Dizisini Metin Dosyasına KaydetEvetWhatsApp İleti Dizisini CSV Dosyasına KaydetEvetTum WhatsApp Mesajlarını Metin Dosyasına KaydetHayırTum WhatsApp Mesajlarını CSV Dosyasına KaydetHayırWhatsApp İleti Konusunu PDF Dosyasına KaydetEvetTum WhatsApp Mesajlarını PDF Dosyasına KaydetHayırWhatsApp Eklerini AyıklaEvetTakvimi iCal'e kaydetEvetParola Korumalı NotlarEvetNotu Metin Dosyasına KaydetEvetNotu PDF Dosyasına KaydetHayırTum Notları KaydetHayırTek Sesli Mesajı KaydetEvetSesli Mesajı Oynatılabilir Dosya Olarak KaydetHayırTum Notları KaydetHayırSesli Not KaydetmeEvetTum Kayıtları KaydetEvetPlay Onizleme KayıtlarıEvetİnternet Gecmişi ve Yer İmleriEvetFotoğraf ve VideolarEvetFotoğraf ve VideolarEvetFotoğraf KlasorleriEvetTek Fotoğrafı KaydetEvetBirden Fazla Fotoğrafı KaydetHayıriOS Uygulama VerileriEvetHam Yedeklenmiş VerilerEvetTum Alanlar icin Tum Verileri Toplu Olarak KaydetHayırBir Alan İcin Tum Verileri Kaydetme (uygulama)HayırSecilen Veri Dosyalarını Alan Adı İcin Kaydetme (uygulama)EvetWeChat MesajlarıEvetWeChat Mesajlarını KaydetEvet
iPhone yedeğini acmak icin program
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone yedeğini acmak icin program