Oncelikle kendimden bahsetmek isterim:

Adım Yusuf 17 yaşında lise 4. sınıfa gectim universite hazırlık sureci malum dershane ucretlerimi biriktirmek adına calışma kararı aldım eskiden beri internet, sosyal medya ve bilgisiyara ilgiliyim ceşitli organizasyonlarda (bazı festivallerin komiteleri, anket calışmaları gibi) bilgisayar başı veyahutta sahada gorev almaya gayret ettim konuşmayı iletişim kurmayı severim

Aktif olarak yaptığım işler:

İcerik girişleri, copy paste işleri, gmail satışı, web sitelere yorum hizmeti gibi ceşitli kendi capımda yapabildiğim işler

Yapabileceğim işler:

İstanbul ici bir iş yeriniz varsa calışabilir İnternet uzeri bilgisayar uzeri işlerinize yardımcı olabilirim veyahutta sizin belirttiğiniz bir iş uzerine goruşup calışabilirim

Onceliğim her zaman yaptığım işi en kaliteli şekilde yapmaktır forum ici dışı ceşitli işler yaptım ceşitli yerlerde calıştım ama ilgim olan iş uzerine calışmak istiyorum ama siz yine de varsa elinizde bir iş iletirseniz o iş uzerine de konuşabiliriz

Tekliflerinizi bekliyorum iletişimimin yaşıtlarıma gore kuvvetli olduğunu duşunuyorum iletişim acısından bir sorun yaşamazsınız girişken bir yapıya sahibim genel itibari ile

İletişim: PM Uzerinden Veya Whatsapp uzerinden
Daha once yaptığım işlerle alakalı detaylı bilgi almak icin yazmaktan cekinmeyin teşekkur ederim ilgilendiğiniz ve okuduğunuz icin