Merhabalar

3,5 ay once evlendim . Guzel giden bir 3,5 ay gecirdiğimi sanıyordum ama sadece ben oyle duşunuyormuş meğer . Eşim hic mutlu olmadığını dile getirdi bu sure zarfında .
İki gun once akşam yemek yerken tartışmaya başladık . Bir muzik kanalı actı yemekte ben de haber saati başladığı icin haberleri acmasını soyledim vay efendim demediğini bırakmadı . Ne oldu hanımefendi rahatsız mı oldunuz , madam, matmazel demeye başladı bana , hey alo ordamısın alo diye seslenmeye başladı , ben o an sesiz kalıp yemeğimi yemeye devam ettim niye konuşmuyorsun alo demeye devam edince yemeğimi yiyorum dedim ve tabağı fırlattı ben senin oyuncağın değilim , cekemeyrceğim seni diyip gitti .
geldiğinde de ağır hakaretlerine devam etti ve yuzume tokat atıp bacağıma vurdu , bira şişesini gecireceğim kafana dedi, Boğaz ’ımı sıkıp itti .Bitti artık seni sevmiyorum , senle evlendiğim gune lanet olsun , benim ozgurluğumu kısıtlıyorsun , sen kendine tasmalı bir kopek al , ben seni cozdum sen e5 in oradakiler gibisin . Sen mi bana karılık yapacaksın , sokakta bana karı olacak cok , istemiyorum seni artık si..r git dedi defalarca daha ağır kelimelerde etti buraya yazamayacağım . Şuan senin yanında olmaktansa dışarda direğin dibinde dikilirim daha iyi , yarın gidiyorsun bu evden ikimizden biri gidecek kontrat benim ustume olduğu icin sen gideceksin dedi , ilk gun beraber uyuduk geldi , dun gece koltukta uyudu .
Gel konuşalım diyorum ne konuşacağım lan senle diyip hakaretlerine başlıyor . Bana dokunma ben den uzak dur muhatap olma benle diyor .
Ben ne yaptım da bu boyle oldu ! Gercekten birşey yapmadım hic bir zaman ozgurluğunu kısıtlamadım nereye gitmek istiyorsa gitti arkadaşlarıyla buluştu . Akşam yemekten sonra bir iki saat cıkar gelirdi hic onemsemedim . Bazen nadir olarak gidiyorum diyince uzuluyordum cunku ikimizde calışıyoruz evde biraz vakit gecirelim istiyordum bunu da kendisine soyluyordum . Ben sana guvenmiyorum diyor senin ne ojen bitti ne kuaforun bitti ne cuma mesajların bitti , bir iki defa madoya gittik bana Madocu or... u dedi , ben anlam veremiyorum . Senin icin olurum sana kurban olurum ayaklarının altına kurban olurum , seni cok seviyorum , sen bana huzur verensin değerlisin benim icin diyen adam , hatta cımartesi oğlene kadar bunu diyen adam cumartesi akşamı şeytana donuştu . Uzuluyorum ona kendime . Ben duygularıyla hareket eden bir insanım . 5 yıl bu kişiyle olma ın mucadelesini verdim sevdiğim icin . Sabah işte en son dedim bana bir şans ver annen rahmetli baban hatrına varsa bir kusurum duzelteyim ben sana nasıl ne gibi bir kotuluk yapmış olabilirim ki bu kadar ben seni seviyorum dedim . Senin sevgine inanmıyorum sevgiymiş , ben seni sevmiyorum kapat lan kapıyı si...r git dedi bana .işe falan da gidemedim anneme geldim , ne yapacağımı ne duşuneceğimi bilmiyorum . Kendimde de hata buluyorum , ama onu bu dereceye kadar gelmesinde ben birşey yapmadım .