Arkadaşlar benim hayvanlarla aram cok iyi değil malesef,hayvanlarla arkadaş gibi olanlara ozeniyorum o ayrı.Ben hem korkuyorum hem de etcil olanlardan canlı hayvan yedikleri icin neyazikki midem kaldırmıyor.komsumun kedileri var dudaklarından opuyor kedileri sarılıyor ediyor.kedilerin evde girmedikleri yer yok ; mutfakta,koltuğun ustunde,yemek masasının ustunde,sandalyenin ustunde,camda,vs...Komşum sıklıkla yiyecek getiriyor yiyemiyorum.Bu tabağı yalamış mıdır icine girmiş mıdır diye geciyor aklımdan caya kahveye davet ettiğinde gitmemeye calisiyorum ısrar ediyo bazen bahane bulamıyorum gidiyorum ama bardağın ucundan damla damla zorla iciyorum Bir gun davet etti meğer kahvaltı hazırlamış her şey cok guzeldi ama zorla iki salatalık uc domates yiyebildim,tokum dedim zaten ben masadan kalkınca kedinin biri masaya atladı,diğeri benim yerime gecti Kahvaltı sırasında komşumun oğlu kedinin birinin fareyi nasıl yakaladigini anlatmıştı bir de ustune iyi geldi
Arkadaşımı cokkkk seviyorum ama sizin aranızda var mı benim gibi ,abartıyor muyum