Kv ile buyuk bir tartışma yaşadık aylar once. Tamamen haksızdı. Aileme kufurler etti doğmamış cocuğumuza beddua etti. Boşanmamız icin aylarca kızıyla birlikte cabaladı ve daha birsuru şey. Eski konularımda var.
İki gun once yeni bir konu daha acmıştım. Kp ile ilgili. İpe sapa gelmez herkesin yaka silktiği ailesinin olse de kurtulsak dediği birisi. Sadece bela getirmiş yıllardır. Geliri yok. Eşinin sigortasından faydalanıyor. Evde yiyip icip yatıyor. Geliri de gideri de yok yani. Eşimden para istedi iş kurcam diye. 12 bin tl istedi. Ama ağlıyor iş kurcam muhtacım senden başka gidecek kapım yok diye. Eşim yok bebeğimiz olcak deyince 4 bine duşurdu. Eşim ona da olmaz deyince 2 bine duşurdu ama en son telefonda eşime elini ayağını opuyum nolur diye istedi. İş filan kurmayacak. İddia oynayacak yada iddia borcu var muhtemelen. Yıllarca hep yapmış bunu eşimin anlattığı.
Bugun parayı vermeye gittik. Ben dışarda bekledim. Eşim vermiş kapıdan. Annesi de konuşmak icin eşimle birlikte yukarı cıkmış. Ben kv ile konuşmuyorum. Soru sorarsa bir iki kelime cevap veriyorum o kadar. Sen nasılsın bile demiyorum o bana sorduğunda.
Eşim cok sinirliydi. Annesine de bağırdı cağırdı. Babasının kendisini ne kadar zor durumda bıraktığını soyledi. Kp kvye kredi cektirmeye kalkmış. Ev alacağım demiş. Ama kredi az cıkmış bankaya gittiklerinde. Sonra da sen git kızında kal ben bu evi eşyalı kiraya vereceğim diye tutturuyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Kp bunları yapabilecek bir insan. Kv ise her turlu yalanı cıkarı uğruna soyleyebilecek bir insan.
Neyse biz bindik arabaya eve geldik. Eşim halen cok sinirliydi. Babasına sayıp durdu. Cocuğumuzun rızkını elimizle cope attık deyip durdu. Yarım saat sonra annesi aradı. Dışarı cıkmış konuşmak icin. Ağlıyor telefonda. Bıktım ben bu adamdan diye. Eşim ona da bağırdı. Benden ne istiyorsun senin de bana yapmadığın kalmadı. Defol git arkamdan iş cevirdiğin kızında kal diye. Beni aramayın rahat bırakın artık dedi. Cok bağırdı telefonda. Ben sakinleştirmeye calıştım kvden nefret etmeme rağmen. Kv de baban beni oldursun de sabah televizyondaki kadın cinayeti programlarda gorursun sen demiş. Eşim de bağırıp aramayın diye kapattı.
Yıllardır ağzında baban beni oldurecek deyip deyip duygu somurusu yapıyor. O aylar onceki kv ile buyuk tartışmamızdan sonra eşim taviz vermemeye başladı. Yıllarca kullandı yani bunu.
Ne yapılır arkadaşlar. Eşimi sinir hastası ettiler. Bir ay kaldı bebeğimiz doğacak. Umurlarında değil. Birisi ne para koparırım derdinde diğeri de bu durumdan nasıl faydalanıp iclerine girerim derdinde. Eşimde huzur filan bırakmadılar. Dolayısıyla bende de.