Nişanı olmak uzere iken bozulmuştu karşı tarafın ailesi icin yuklu miktarda kredi cekmek istemesi ise... On yıllık bir arkadaşım vardı olan bir sebepten oturu artık onunla arkadaşlığımi devam ettirmemeye karar vermiştim. Cunku farkında olarak ya da olmayarak benimle dalga geciyor nişanlanacagim kişiyle dalga geciyor laf atıyor iğneliyor azarlıyordu ben de artık onunla arkadaşlığımi ekşisi kadar yakın bir şekilde devam ettirmek istemedim. Ama onun hic bir alakası olmadığı halde nişanlanmak istediğim kişiyi eklemişti ve ayrıldıktan sonra da cıkarmadı. (Ben zaten ayrıldığımda perişandim. Yataktaydim. Onun da o gun resmi nikahı vardı. Ama yataktan cıkacak halim yoktu ki resmi nikahına gideyim. ) Bir gun gorunce cok kotu oldum o kişiyi cıkarır misin diye rica ettim. Anlayış istiyorum dedim ama sonra arkadaşım dediğim kişi bana birden cok ağır hakaretler etti. Onun mutluluğunu kıskandığımı cekemedigimi hastalıklı olduğumu beni terk eden kişinin de benim gevrek yuzumu gorduğunu benden kurtulduğunu bencil olduğumu onu cekrmediğim icin resmi nikahına gitmediğimi oni mutlu girmek istemediğimi, yok evlenmek icin bir yerimi yirttigimi basaramadigimi o mutlu olunca da cekemedigimi iddia etti durdu vs. Ve daha ağır hakaretler yazdı durdu.
Ben de yazmak istedim cunku surekli dalga geciyordu. Surekli altınları ile Bilmem neyi ile nişanlısının buna gonderdiği para ile ovunup duruyordu. Surekli karşı tarafın getirdiği ceyizle yok eviyke Bilmem neyiyle. Onun hayatını asla ve asla kıskanmadım. Kıskanılacak bir durumu yok. Niceliksel de baksan niteliksel de baksan benim hayatımın zerresini ona tercih etmem. Gecen yıl her an polis beni goturecek korkusu halindeydi... malum sebeplerden dolayı. Evlendiği zaman tek başarısı paralı biri ile evlenmek ve benim onu kıskandığımı iddia ediyor ben bencilmisim. Bunu buraya yazmak istemezdim ama ben mi garibim merak ettim. Ne nişanlısı ne hayatı zerre umrumda değil. Eylul de atanıyorum oğretmenim. Tamam nisanlamak istedim evlenmek istedim ama para icin değil sadece sevdiğim icin. Olmadı. Olmadığı da cok hayırlı oldu cok şukur ki kurtuldum hatta o iki insandan da kurtuldum buna cok şukrediyorum ama fikrinizi almak istedim.