Selam hanımlar

okulumda aynı zumreden olduğumuz arkadaşım doğum iznine ayrılınca yerine yeni bir erkek arkadaş gorevlendirdi. Bu gectiğimiz pazartesi aramıza katıldı. Branşımız okul oncesi olunca sınıftan dışarı cıkamıyoruz en azında ben cıkmıyorum anca miniklerimle birlikte hava guzelse o şekilde dışarı cıkıyoruz. Dun de nitekim oyle oldu ve bu yeni gelen oğretmen arkadaşım da pencereden gorduğunu ve cocukların cok eğlendiğini gozlemlediğini, yaptırdığım etkinliği sormak sebebiyle yanıma geldi dun cıkışta . Bende anlattım hatta bir orneğini verdim. O da boyle şeylere cok hakim olmadığını cocukların hoşuna giden yeni etkinlikler bulamadığını yardım edip edemeyeceğimi sordu bende elbette yardım edeceğimi ve cocukların gelişimine katkı sağlayacak yeni oyun ve etkinlikler uretmenin onemli olduğunu belirttim ve numaramı verdim. Dun akşam saatlerinde bir fotoğraf attı masanın uzerinde birbirinden renkli malzemeler atık materyaller ponponlar ziller vs. Bunlardan 23 nisan icin fotoğraf cekimi alanı yapabilir miyiz birlikte diye sordu kendisinin profesyonel makinası varmış cocuklara guzel bir hatıra olacağını soyledi. Allah yukarda tamam yakışıklı olabilir amma velakinn hep cocukların yuzundeki gulumsemeye sebep olmak icin kabul ettim teklif ettiği yardımları

Ama sanki farklı şeyler seziyorum. Sizde Yorumlarınız belirtirseniz sevinirim hanımlar