Arkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim evliliğim boyuca eşimden hem psikolojik hemde fiziksel şiddete maruz kaldim 7 aylık bir bebegim var 3 tane acılmış şiddet davası var ha duzeldi duzelecek derken kendimi kandırdım durdum ve nihayetinde cocuğa kadar uzadı şiddet şimdi boşanma arefesindeyim ama bazı soru işaretlerim var anlaşmalı boşanmak istiyor kendisi ama ben hak kaybı yaşamamak ve sonrasıni duşunerek cekişmeli boşanmak istiyorum ki (emimde degilim anlaşıp cabucak kurlulsammi diyede dusunuyorum). Ayri kaldığımız sure zarfinda oglum yeni sunnet olmasına rağmen ne cocuğumu bir kere aradı nede sorumluklarını yerine getirdi oglum babaya duşkun ben gorsun diye aradıkca o beni engelledi cocuğu da gormek istemediğini ama mahkemede benden alacağını kacıracağıni vs vs diye surekli beni tehtit ediyor. Kendisi hem alkol hem uyuşturucu bağımlısı şimdi herkes kotu yorum yaoacak ama oncesinde boyle olduğunu kesinlikle bilmiyordum. Bu acılan şiddet davaları uyuşturucu faktoru babayla cocuğun goruşmesini engelleyebilirmiyim cekişmeli boşanma sureci nasil olur. Cocuğu benden alacağına dair inancı ise benim psikolojim bozuk olduğunu idda etmesini boyle bir hayat yasayan hangi kadının psikolojisi normal olur bilmiyorum.. lutfen yardım edin