merhaba hanimlar nereden baslayacagimi bilmiyorum ama isin icinden cikamaz hale geldim.
yaklasik 9 aydir nisanliyim bundan once de sevgililik donemimiz vardi bir sure ve bir ay sonra nikahim olacakti.
bu gune kadar en ufak bir suphe dusmedi icime beni sevmiyor olabilirmi diye, hersey okadar guzeldiki.
nikah elbisemi aldik yeri ayarladik dugun ev balayi derken hic strese girmeden yavas yavas yapiyorduk herseyi el ele vererek ikimizde calisan insanlariz zaten.
gezmemizden de eksik kalmiyorduk kimse de karismiyordu bize
cumartesi gunu bulustuk sabahtan kahvalti yaptik gezdik dolastik guneslendik optu sarildi beni cok sevdigini soyledi balayi planlarini konustuk. aksam ustu de arkadaslarimiz katildi sohbet muhabbet derken gece eve birakti beni uyumaya gitmeden once beni nekadar sevdigini tekrar soyledi.
ertesi gun icin de yuzmeye gidecegiz diye anlastik. sabah oldu yuzmeye gittik surat bes karis.
benimle ilgilenen sarilan open adam yok cok soguktu bana karsi. birseye sinirlenmis demek ki sus dilek dedim.
bu zamana kadar bir kadinin icine dusecek kadar bakmayan adam karsidan duran kizi gozleriyle soydu resmen.
dalmistir dedim sustum ama durum oylebir raddeye geldi ki istersen gideyim dedim sinirli birsekilde.
gonlumu almasi gerekirken e onumde egilmeseydi dedi. bu nasil bir cevap sen kafayi mi yedin derken biz tartismaya basladik ve hicbirsekilde ozur dilemedi sadece kendini savundu.
ki bu benim tanidigim adam olamaz imkansiz birsey....
birkac gun rahat biraktim konusmadik kendine gelir ozur diler diye dusundum
dun ablasini cagirmis konusmak istemis ve demiski ben artik dilegi istemiyorum ona karsi duygularim kalmadi ona sarilamiyorum ondan tiksiniyorum ben evlenecek adam degilmisim nikahi dugunu iptal edin.
ama cuma gunu ablasina yuzuk fotografi gondermis evlenme teklifi icime sinmedi abla tekrar yapacam 04.07 tarihinde dilege bunu aldim cok sevinir degil mi diye.
ablasida haliyle sen dalgami geciyorsun daha birkac gun once yuzuk aldin borc altina girip simdi ayrilmak istiyorum da ne demek oluyor diye sormus.
tek cevabi insan olarak seviyorum onu ama duygularim kalmadi....
dun sakami yapiyor diye aradim aynisini bana telefondada dedi. seni sevmiyorum artik ne zamandan beri ayrilmak istiyordum bu kucuk tartisma bahanem oldu dedi. ve ben suan yasadiklarima inanamiyorum.....
peki dedim kapattim ama olu gibiyim. nikahi bugun aradim iptal ettim tanidigim adam o degil gidemiyorum ayaklarim, gonlum, kalbim gitmiyor... soylediklerine inanamiyorum.
cumartesi sarildigim optugum elini tuttugum adam bu degil...
akil verin bana lutfen kafayi yemek uzereyim ben ne yapayim?