Merhabalar , bugun kaydoldum 21 yaşındayım ve sorunum sınavla alakalı

tyt ye girdim ve cok strese girip az soru cozebildim. Sorular okadar zor geldiki elim ayağım titredi. Keşke gecen sene tercih yapsaydım diyorum

ayt guzel gecti ama tyt iyi değildi barajı gecememekten korkuyorum

sonra acık universite olduğu bilgisine rastladım araştırdım daha once hicbir oğretmenim bu konuda bilgilendirmemişti beni , acıkcası sevindim okuyunca barajı gecebilirsem inşallah

acıktan okumayı duşunuyorum orgun eğitimde bilinmeyen bir universitede basit bir bolum okumaktansa acıktan okumak daha cazip geldi hala bilgim yok acık universitelerle alakalı

cevremden cok baskı goruyorum bari işe gir calış diyorlar ama hicbir tecrubem yok ailem hep hazıra alıştırıp buyuttu hic dışarıya kendim cıkıp gezmedim lisede tecrube edinmeye başladım dışarıyı ama hangi işi yaparım diye duşunuyorum akrabalarımın hepsi universiteyi bitirmiş yada okuyan insanlar benim dedikodumu yapıyorlar

annemlerde sıkıştırıyor başarısız olduğumu beceriksiz olduğumu soyluyorlar ve benim oz guvenim cok duştu bu yuzden cok strese girdim

acık oğretim okursam iş imkanı varmı universite diplomam olacak mı

bilgilendirirseniz sevinirim cok mutsuzum

daha sınav sonucları acıklanmadı ama barajı gecemezsem ne yaparım diye duşunuyorum 2 sene dershaneye gittim ama olmayınca olmuyor galiba gecen sene neden tercih yapmadım diyorum