Bu saatte kafam takıldı normalde konu acmayacaktım kızlar. Bilen bilir gecmişte ben eşimle sorunlar yaşadım,işte ailesi gelince sorunlar cıktı evden gittim vs. Eski konumdan bakabilirsiniz.Aradan bunca zaman gecti eşim beni baba evinden almaya gelmedi. 3 gun once biz gittik ailece konuşmaya, ne dediysek ne yaptıysak gene de kabul etmedi beni geri eşim. Ailesi de oradaydı , onlar da soyledi bak bir şans daha ver iyi duşun sonra pişman olma diye, onda ise tık yok. Artık iyice anladım soğuduğunu da , sizce nasıl bir yontem izlemeliyim barışmak icin ? Ailesinden ozur diledim yaptıklarım icin ama eşim bana istersen onlar cok iyi ol gozumde hicbiri yok diyor. Ben artık tum haklarımı kullanmışım, herşey bitmiş. Sizce nasıl geri gonlunu alırım? Onceki konu linki:
Ben mi hatalıyım kaynana mı? Benim bildigim yemek yapana ellerine sağlık denir, insan başkasinın arkasından konuşmamalı, esinin annesine anlayiş ve saygı gostermeli ki o da saygı duysun. Evinizde bir buyuğunuz varken ya da misafir vs kavga etmek, ses yukseltmek cok kotu. Bence kalbinize fesatlık dolmus gibi, sizi haksız buldum.
www.kadinlarkulubu.com