Merhabalar,
Nişandan once nişanlıma hic oyle bohca işlerine gerek olmadığını sevmediğimi annesinin de zahmete girmemesini soylemiştim. Nişanlım da annesinin onceden bir şeyler hazırladığını bildiği icin ona bunu soyleyememiş. Ben de hevesi vardır dedim icimden ve uzatmadım. Daha sonra da sandık falan almış annesi(ki hic istemediğimi biliyordu nişanlım) Bu surecte bana bir şey sorulmadı ne istersin diye ben de cok takmadım zaten ayrı şehirlerdeyiz. Nişanda bohca geldi tabi hakkını yiyemem guzel suslenmişti. Ama icindekileri hic beğenmedim 90 yıllardan kalma gibi her şey. Cok eski zaman işi. Evet bohca istemeyen birine gore cok takıldım buraya biliyorum ama yine de insan bi ozen ilgi bekliyor. Onlar yalnızca bana bohca hazırlamışlardı. Şimdi bizim de bohca goturmemiz gerekiyor. Ben daha onceden kv, kp ve evdeki kaynım icin bohcalık bir şeyler aldım yaptırdık da annemle ama şimdi ben vazgecmek uzereyim sadece nişanlıma bohca gotureyim diyorum sonucta onlar da sadece bana getirdiler. Bir yanım kotu mu duşunuyorum diyor acıkcası bilemedim sizce?
Not:Evet bu da bir dert benim icin affedin