Merhaba kızlar. Benim derdim kendimle. İyi bir universitenin mimarlık bolumu mezunuyum ve mezun olduğumdan beri kendi mesleğimde iş bulamadım. 25 yaşına geldim. Kendime ceki duzen verip yeni guncellenmiş bir portfolyoyla başvuru yapmak istiyorum her yere. Ama oyle bir atalete kapıldım ki. İstediğim gibi olmayacak yine hayal kırıklığına uğrayacağım, işsiz kalmaya devam edeceğim diye korkuyorum. Bu yuzden erteledikce erteliyorum sonuc olarak yıllardır işsizim.
Universitede başlayan, evlenmeyi duşunduğumuz bir ilişkim var. Her zaman destekcim oldu. Erkek arkadaşım şu an calışıyor. Bana bir yıl sure verdi. İşe gir, evlenmeden yapmak istediğin her şeyi yap,hayallerini gercekleştir. Evlendiğimizde yapamadıklarını duşunup uzulme dedi. Eğer işe giremezsem de işsiz olarak evlenicem. O zaman da mutlu olamayacağımdan korkuyor. Bende işsizliğin verdiği kotu psikolojiyle her şey daha kotu olacak hatta guzel ilişkim de elimden kayıp gidecek diye korkmaya başladım. Ne yapacağımı biliyorum ama kalkıp yapamıyorum. Var mı boyle erteleme hastalığına yakalanıp da kurtulmayı başaran?
Hayatta hep iyi yerlere geleceğimi duşundum ama goruyorum ki kendim icin tam bir hayalkırıklığıyım.