Merhabalar. Top 10 adı altında 35 adet video bulunan. Gunluk 20-25 adet abone ceken sadece 4 aylık pimi cekilmiş bomba misali , kazancı fırlama noktasına gelmiş kanalıma ortak arıyorum.Videolarım 35 adet olmasına rağmen her videom patlıyor ve abonelerim oldukca cok yorum yağdırıyor. Kanalıma guvenmesem ortak aramam arkadaşlar.Aradığım şartlar kesinlikle ingilizceye cok hakim olacak. Ankara ici veya cevresi olması soz konusudur.

Orn :Kanalın geleceği ; https://www.youtube.com/user/WatchMojo

ilk ortak ; Kanal icin websitesi tasarlanacak , Bu websitesi aracılığı ile tum videoları yasal prosedurlere uygun yapacağım. Ortak olacak arkadaşlardan birisi bu konu ile ilgili olacak. Kanala ait websitesinin gelirleri bu arkadaşa verilecek.

Acılacak websitesi orneği ;

All Time 10s
Videos by WatchMojo.com

ikinci ortak ;

Bu arkadaşda websitesi aracılığı ile kullanıcıların gonderdiği konuları benimde vereceğim detaylı bilgilerle , yasal ve ticari şartlara uygun olarak videoya donuşturmekte yardımcı olacak.

Detay : Acacağımız website ile watchmojo tarzı tum videolarımız yasal şartlara uygun olarak yukleyebileceğiz. Burda altın şart websitesinde yatıyor kullanıcıların gonderdiklerini yasal ticari olarak kullanmak icin sozleşme onaylatıcam o basit iş. Oncelikle bu konuda bilgili bir ortak arkadaş arıyorum.

Ticari gelirlerin paylaşılması adına omur boyu sozleşme imzalanacak. Ortak olacak arkadaşlar icin , gelirden once giderlerde de ortak olacaklarını soylemek isterim. Tahminimce kanal icin en fazla 500-1000 tl civarı gider olacaktır. Kanal adına herhangi bir reklam vermeyeceğim. 2 aydır sadece 4 video yukledim gerek yok patlamayı bekliyor sorumluluklar icin ve yasal şartlar icin tereddutluyum sadece.

top 10 tarzında olduğu icin kanalı tek başına goturulebilecek en guzel seviyeye getirdim. Bundan sonrası eklediğim her video icin bircok yasal sorumluluğa gireceğim icin ve abone ve hitlerde patlayacağı icin. Tecrubeli ortaklar arıyorum. Biliyorsunuzki youtube artık her videoda para kazanma icin bircok ispat istiyor.

Not : Kanalda her ayın 23 unde kopyalanan videolara telif gonderiyorum. eklenen 33 videoda hicbir problem bulunmamaktadır. 21 şubatta yine kullancının gonderdiği bir kavga videosu yuzunden sacma sapan bi ihtar aldım. Telif haklarıyla ilgili hicbir sorun yok.Aboneler bana mesaj atıyor videolarımı paylaşabilirsiniz diye yazılı izin olarakta kullanılabiliyor.

Varmı ortak olmak isteyen ?