Merhaba hanımlar fikrinizi almayı cok istediğim bir sorunum var. Biraz uzun olacak ancak duşuncelerinizi Benimle paylaşırsanız cok sevinirim.
Oncelikle ilişkimden bahsedeyim 6 aylık bir beraberliğim vardı tabi bunun 3 ayı flort 3 ayı sevgililik olarak. İkimizde ilişkiye ciddi olarak başladık o direk evlilik gozuyle bakıyordu zaten yaşından da dolayı ben 25 o 35 yaşındaydı. Neyse her şey guzel ilerlerken arada zaman zaman sorunlar oluyordu tabi iyiyken cok iyiydik ancak bir tartışma cıktığında başka birisine donuşuyordu. Tartışmalarımız cok Nadire ’n oluyordu ama Ofke problemi vardı. şoyle anlatayım o yeri geliyordu bana karşı yaşını da kullanıyordu tartışmalar sırasında benimle ustten ustten konuşmaları,sana bir buyuk tavsiyesi olarak konuya girmesi beni azarlar gibi uyarması vs. Bunlar beni rahatsız ediyordu ancak kaybetmek de istemiyordum cok seviyordum onun da beni sevdiğini duşunuyordum.
Son olay patlama noktamız oldu yine bir tartışma da kendinden gecti ustten usten konuşmalar,azarlamalar resmen terbiye vermeye calışmalar konu da o kadar basitti ki. Ben yine alttan aldım ozur diledim ancak cokta kırılmıştım hatasını kırıldığını anlasın diye 2 gun yazmadım onun yazmasını bekledim. Yazmadı. En sonunda dayanamadım ben yazdım musait olunca ararmısın beni diye ama ofke ne nefret doluydu hatasını anlamak yerine iki gun yazmamama kızmış bir suru kırıcı incitici şeyler soyledi ilişkiyi bitirdi. En fenası benimle ilgili o kadar cok şey biriktirmiş ki icinde ben neye uğradığımı şaşırdım duşunun benim gec kalkmamdan (saat 11 de kalkıyordum okul tatil olduğu icin) hasta olmama kadar bir suru şey batar olmuş ona. En cokta dert ettiği pandemi nedeniyle yasak geldi ve ben universite okuduğum şehirde kaldım yasaktan dolayı 2 ay goruşemedik. Telefon konuşmasının ardından Beni her yerden engelledi.
10 gun sonra yazdı bana cok pişmanım gonlun kırık kalmasın bana vs icimde kalan her şeyi soyledim madem benimle bu kadar derdin sorunun vardı neden cok seviyormuş her şey yolundaymış gibi davrandın dedim? Hepsini sinirle soylediğini hic arkasında durduğu sozler olmadığını soyluyor.
Ama sizce de insan ne kadar ofkelenirse ofkelensin ağzından cıkan sozler illa bilincaltında olan şeyler değilmidir? Ben onumu gordum dedim en ufak sorunda beni nasıl yarı yolda bırakacağını gordum dedim. O gun oyle konuştuk ben kırgınlığımı dile getirdim o pişmanlığını ertesi gun bir geldi evet ben sucluyum ama sende suclusun şu şu hatan var diye savunmaya gecti yaptıklarını hatalarını bırakıp sorunu beni suclayarak cozeceğini duşundu.... ve olay oylece kaldı son konuşmanın ustunden 25 gun gecti.
Benim en cok kafama takılan şey insan sevdiği insanı kaybetmemek icin hic cabalamaz mı? Kendini affettirmek icin uğraşmaz mı? Bir ozurle her şeyin gececeğini mi sanar? Kalbim o kadar kırık ki. Olayları falan gectim ben beni kaybetmemek icin hic mucadele etmemesini kabullenemiyorum ben bu kadar severken, onun beni sevdiğine inanmışken. Bizim aile yonunden de cok sıkıntılarımız var benim annem onu istemiyor daha tanışmadılar bile ama yaş farkından dolayı vs olumsuz ama ben ailemi onun icin karşıma almıştım. Onun ailesi de kendi icinde cok problemli bir aile ki o daha once ailesi sebebiyle ilişkiyi bitirmek istemişti bu aile cok sıkıntılı ben seni bu ateşe atamam bu sorunları sorumlulukları sana da yukleyemem demişti ama ben vazgecmedim ben senden vazgecmem ben her şeyi goze aldım yukunu hafifleteyim yanında olayım senin nefes aldığın noktada ben olayım dedim. ben hepsini kabullenmiş goze almıştım ona olan sevgimden dolayı. Şimdi ne yapacağım bilmiyorum.. unutmalı tamamen vazgecmeliyim belki de bu sevdadan. İnsanlar değişmez..gercekten sevse zaten beni kaybetmemek icin uğraşırdı değil mi? Bir yandan ona ulaşmayı barışmayı cok istiyorum ama bir yandan da kırıp dokup yakıp yıkıp giden o tek bir ozurle her şeyin duzeleceğini duşunen o beni kaybetmek istemese cabalardı diyorum sizce ben ne yapmalıyım?