Herkese merhaba, sırf bu konuyu yazmak icin kız kardeşim icin uye oldum. 24 yaşında bu virus oncesine kadar calışıyordu ailemle yaşıyor. Şimdiye kadar birkac ilişkisi oldu ama kısmet değilmiş devam etmedi.
6 aydır hayatında biri var. Adamla yaşıtlar aynı iş yerinde calışıyorlar. Adam başta inanılmaz ilgili, etrafında pervane olan biriyken ilk aydan sonra resmen korkunc birine donuşmuş ve bana yeni anlatıyor olanları. 6 aydır bayağı zayıfladı bizden uzaklaştı, evden adamla goruşme harici cıkmıyor, telefona bağımlı yaşıyor an an hesap veriyor ve resmen gozle gorulur şekilde mutsuz.
Adam aşırı kıskanc yolda yururken kafasını cevirse kime bakıyorsun, birini mi beğendin yoksa ben sana yetmiyor muyum lafları. Telefonda bir saat kalsa kiminle konuşuyorsun zaten gozun dışarıda lafları. 6 ayda sayısız kere terk etmiş ve bazen kardeşim cevirmiş bazen adam hicbir şey olmamış gibi donmuş. Kafasında kurduğu şeylere kesinmiş gibi inanıyor ve asla hata yapabileceğini, yanlış anlayıp duşunebileceğini kabul etmeyen bir adam.
En son olay da arkadaşlarıyla cıkmışlar aylar sonra ilk defa acık alana neymiş bir erkek arkadaşına yakın oturmuş kız kardeşim ve birkac defa ona donmuş donuşte de onunla konuşmuş vs vs 2 gundur kıza hayatı zehir ediyor ve terk etmiş benim hayatımı mahvettiniz ikiniz de Allah sizi bildiği gibi yapsın diyerek. Kız kardeşime sen ucuz bir insansın vs demiş. Ve ben bunları oğrendikten sonra telefonunu alıp okkalı bir mesaj yazdım sen hastasın şoylesin boylesin diyerek, kendisi icin tedavi olması gerektiğini hareketlerinin kendisine ve etrafına zarar verdiğini soyledim ve Allaha havale edip bitti yazdım kardeşim adına.
Ama kız kardeşim nasıl toparlayacak cok uzgun. Duygusal olarak cok zayıf kim nereye cekse oraya savrulan malesef herkese cok kolay bağlanan buyumemiş bir kız cocuğu duşunun. Kısa surede kotu etkilenmiş abla ben bir şey yapmadım, kimseye farklı gozle bakmadım diye surekli savunma halinde ne yapılmalı, onu boyle gorunce cok uzuluyorum, calışmaya başladığında adamla surekli yuz yuze bakacak nasıl atlatabilir? Adam bariz hasta musallat olur mu, geri doner mi diye duşunup duruyorum