Merhaba kızlar, az cok ne diyeceginizi tahmin ediyorum ama yine de fikire ihtiyacım var. Ozetle anlatıyorum.
Yeni mezun oğretmenim, yarın ozel okulla goruşmem var sanırım %80 oldu %20 bana bağlı. Evlilik surecine ailem daha sıcak baksın kızım sınavın var ne evliliği bekle felan diye ket vurmasını istemedigim icin calışmak istiyorum. Ne derece mantıklı bilmiyorum.
Eylulde KPSS var %60 ihtimalle kazanamayacağımi duşunuyorum. Sebebi ise henuz hic calışmamış olmam.
Yuksek lisans duşunuyorum. Sınava gireceğim.
Diğer bir durum ise 2021 yazında evlenmeyi planlıyorum.
Atanmayı istiyorum fakat gerekli şekilde hazırlamadım O yuzden aranamam diye duşunuyorum.
Ozel okulda ise başlarsam bir sene daha hazırlanmamış olacağım sınava cunku calışma temposu ile ders calışmak pek mumkun değil bence.
Okula başlamaz evde kalıp bir sene daha calışmayı duşunursem evlilik surecinde istesemde istemesemde fire vereceğim.
Ben ilk once atanayım sonra evlenirim desem gercekten tum seneyi gozumu acmadan ders calisacagimi duşunmuyorum. Hadi diyelim iyi bir puan aldım calıştım belki mulakatta kalıcam, sistem değişecek su bu her şey olabilir burası Turkiye. Ki zaten atanmak amacı ile evliliği bekletmek sacma geliyor.
Diğer başlığımız ise evleneceğim adam asker kısaca atanmadan evlenip, evlenince calışıp atanirsam benim doğum gorevim var o işe şuan batıda gorev yapıyor.
Herkesin icine eline mesleğini al para kazan sonra evlenirsin diyeceği fikri geliyor. Fakat biz yedinci senemizin icindeyiz ve artık sevgililik tak etti. Beklemez, imkansız demiyorum fakat sonucu kesin atama olmayacak bir sey icin beklemek acıkcası bana da sacma geliyor.
Evet hanımlar bircok senaryom var sizce en mantıklısı hangisi. Yazım yanlışı var ise affedin kafam cok dolu kusura bakmayın.