Merhaba,
Surekli bdv koşesini okuyorum,konu acmak icin uye oldum.
26 yaşımdayım,1 yıllık ilişkim var sevgilim 29 yaşında,sorun şu ki sevgilimle hic guzel zaman geciremiyoruz.Beni seviyor eminim ilgili biri surekli arar evdeyken dışardayken gun icinde,gece uyurken sesimi duymadan uyumaz genelde,bensiz yapamaz ama bir araya gelince iki arkadaş gibi takılıyoruz 2 saatten fazla yanımda dursa hemen ne zaman gidicez falan demeye başlıyor.Ben değişik aktiviteler yapmak istiyorum ama kendisi yanaşmıyor.Oyle ici gecmişlerden değil komik eğlenceli neşelidir ve karizmatik biri ama hemen sıkılıyor oyle olunca benimde hevesim moralim bozuluyor,Bugun beraber doğaya kacalım dedik sabah kahvaltı sonra yuruyuş akşama doğruda mangal yapar doneriz dedik,gitmek istediğimiz yer yol calışması nedeniyle kapalıydı gidemedik rotayı daha yakın biryere cevirdik guzel bi yerdi yinede,kahvaltı yaptık gulduk eğlendik sonra 2. Saatte napsak gitsek mi hava yağacak falan demeye başladı bende kırıldım kalalım diyemedim,gidelim en iyisi dedim onunda canına minnet ben istemez hemen gitmek dedim ama hemen toparlandık birkac işimizi halledip eve bıraktı beni,duşunun o kadar mangal malzemesi kap kacak cips cekirdek almıştık,akşama kadar dururuz diye,ama yine aynısı yaptı her zamanki gibi,doldurduk poşete geri getirdik.ne bi sarılayım opeyim yılışayım gibi bişeyi yok gittiğimiz yer ağacların arasında dere kenarı kimsenin olmadıgı ıssız bi yerdi,insan bi elimi tutar ya ,ilk aylarımızda operdi tutkulu aşıktı ama şuan 30 yıllık evli gibiyiz,tamam guldurdu eğlendirdi ama boyle olunca kankası gibi hissediyorum kendimi,bende yolda surat ettim diyo neden keyfin kactı yoruldum dedim ,gidince uyu dinlen askım diyor!! Kafayı yicem bu konulardan cok tartıştık ama asla anlamıyor,cok seviyorum banada duşkun ama napmam lazım kızlar boyle sevgili olur mu ??