Arkadaşlar merhaba arkadaşımla bir konu hakkında tartışıyorduk bana dedi ki bir erkek 4 kadınla evlenebirmiş dedi Muslumanlıkta boyle birşey varmış dedi bende ilk defa boyle bir şey duyduğum icin şok oldum neden diye sordum bilmiyorum dedi eskiden evleniyorlarmış dedi bende iste cok sinir oldum sonra bana dediki İslamda kadınların kahkaha atması haram dedi bende dedim ki erkeklere de haram mı dedim hayır erkekler kahkaha atabilir dedi nasıl sinir oldum ben cok feminist bir insanımdır iste sinir oldum Kuranda kadın kahkaha atamaz ama erkek atar diye birsey hic duymadım dedim kadın kahkaha atamıyorsa erkekte atamasın o zaman dedim işte bilmiyorum Kuranda oyle yazıyor dedi bende cok sinir oldum bana kanıtla o zaman bunların hepsini dedim getir onume dedim gozumle gormediğim bir şeye inanmam dedim ne demek ya dedim bir erkek 4 kadınla evlenebiliyor fln dedim o zaman kadınlarda 4 erkekle evlensin fln dedim baya bi sinir oldum ve o sinirden eğer Kuranda boyle şeyler yazıyorsa ben dinden cıkacam dedim musluman değilim ben o zaman dedim ispat et fln dedim sonra işte ben araştırdım erkegin 4 kadınla evlenebileceğini oğrendim ama bunun mecbur olmadığını sadece sınır koyduklarını şart koşmadıklarını oğrendim yani neden boyle dediklerini oğrendim ve anladım sonra ve dediklerime cok pişman oldum tovbe fln ettim Allaha dua ettim o an sinirden oyle soyledim ama korkuyorum ya sizce dinden cıkmışmıyımdır eğer cıktıysam ne yapmam gerekir ya cok pişmanim keşke oyle bir sey demeseydim kafamda o kadar soru var ki mesela kadınlar akıllanmıyorsa incitmeden kadınlar dovulur diye bir ayet var mı
NOT: Yeni uyeyim dini konuların yasak olduğunu bilmiyordum bir ceza fln yemem değil mi ya ?