İŞ VERİLDİ TUM İLGİLENENLERE TEŞEKKUR EDERİM.ŞİMDLİK KONU KİLİT.LAZIM OLURSA TEKRAR ACARIM

Merhaba Arkadaşlar :

Hem Bi arkadaşımıza faydamız olsun, hemde benım işimi hafifletsin bi iş imkanı sunacağım.
Aşağıdaki yazacağım işleri yapabilecek olanlar yazsınlar değerlendircem 1 kişi kesin calışacağım.bir ihtimal 2.kişide olabilir.

Calışacak olan kişinin hic bir gideri olmıcak.VDS beden olsun kanal benden olsun vb ilgilenmiyorum.

YAPILACAK İŞ ve İMKANLAR

- VDS yi ben vereceğim.
- kanalları ben vereceğim.
- Bir defalık iceirk listesini ben vereceğim (nasıl iceirk isteidğim gormeniz acısından) en az 20-30 iceirk.
-YT to YT yapıalcak (%70-80) - ama yt de olmayan iceirkelrde vereceğim kaynaktan alınıp ekran karartma renderi yapılıp (Aiseesoft da) yuklenecek buda %20-30 olur.
-Her kanala 5-20 arası video yuklenecek.cok nadir %2-3 belki 40-50 video.kanalalra veirdğim etiket şablonuna gore sadece iceriğin ismi değiştiirlip topluca etiket gonderilecek.
-Gunde 15 kanal yapılacak olup her gece kanalalrın bilgileri veridğim tabloya gore sabah mailme gelmiş olcak.
-İş aksatan arakdaşın işine o gun son verilecek.gunde 2 saat calışmak zor olmasa gerek !!!

İş cok zor bi iş değil yukarıda detaylıca yazdım kafanız karışmasın diye yt den vds ye video incek (tum proğramlar kurulu vds de) veridğim kanlların birine yuklencek.topluca etiket gonderilecek. ve gunde 15 kanal.

1 AY İCİN VERİLECEK UCRET 500 TL . İLK 1 HAFTA UCRET VEİRLMİCEKTİR.BUNUN SEBEBİ İSE 3.GUNDE BEN VAZGECTİM DENMESİNDEN DOLAYIDIR.1.HAFTADAN SONRA İSTEİDĞİNİZ ZAMAN UCRET VERİLİR.

NOT: BUGUN ANAM OLDU-YARIN BABAM OLDU-ELEKTRK KESİLDİ-SU YOKTU-DEPREM OLDU GİBİ MAZERETLER SUNANACAK ARKADAŞLAR SAKIN YAZMASINLAR.