Arkadaşlar merhaba. Gecen ay konumda sevgilimin iş arkadaşının cıvık tavırlarından, biz telefonla konuşurken yuksek sesle konuşmasından gulmesinden rahatsız olduğumu, tanışmadığım icin stalk yoluyla takip ettiğimi soylemiştim. Arkadaş sevgili bulamayan surekli de arayan bir tip. (Bunu erkek arkadaşım da soylemişti.) Gecen gun sevgilimin telefonuna bakarken iş grubundaki bazı yazışmaları gordum ve buyuk bir kavga ettik. İcim cok kırgın ve ofkeli.. ne yapacağımı bilmiyorum.. Olayı anlatayım:
Erkek arkadaşım uyurken (yanlış olduğunu biliyorum ama kızdan hoşlanmadığım icin merak da ediyorum) telefonunu kurcaladım. İş grubunda kız buna birkac kere "bebeğim" diye hitap ediyor. Benimki karşılık vermiyor ama terslemiyor da! Hatta başka bir mesajda da kız zor bir işi hallediyor evden calıştıkları donemde.... Benimki kıza şunu diyor: "Helal sana nerdeyse sevincimden opucuk atcam". diyor guluyor. Şimdi bu cıvıklık değil de nedir?
Bir başka mesajda ise erkek arkadaşım kıza diyor ki (işle ilgili) "aradım ama acmadın". Kızın cevabı ise " Sesime aşık olma diye

Kızlar tum iş arkadaşları beni biliyor hatta bana telefonda selam soyluyorlar. Bu kız da beni biliyor. Ama neden bu konuşmalar neden neden neden? Surekli kafamda bu soru var. Nolursunuz yardım edin.. Sevgilimi seviyorum guveniyorum da ayrılmadım sadece ağladım uyardım bir daha asla bu tarz konuşmalar gormicem yoksa biter dedim. Ağlamama cok uzuldu, o da alttan aldı, o kız patavatsız dedi... Ama kendime yediremiyorum napmalıyım? Buyutulcek bir şey mi veya ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim?