Merhaba Arkadaşlar...

Sizler icin video tasarım hizmeti vermeye başlıyorum. Boylelikle video yapmak konusunda yeterli teknik bilgiye sahip olmayan ve/veya zamanı olmayan arkadaşlarımız da oldukca kaliteli işlere sahip olabilecekler.

Benim ne kadar tasarımcı olduğumu yaptığım işlerin nasıl olduğunu zaten bilenleriniz var bilmeyenleriniz ise dilerse BURDAKİ diğer ticaret konuma goz atıp referanslarımı gorebilir.

Şimdi gelelim ayrıntılara; sizler icin tamamen ozgun videolar hazırlıyorum elbette oldukca kaliteli bir şekilde. İsterseniz ingilizce seslendirmeyi de sizler icin yine ben yapıyorum. Sizin yapmanız gereken tek şey kullanılacak olan kaynak metini vermek onun dışında herşeyi ben yapacağım. Yani;

Kaynakların medyaların bulunması ( Mumkunse Creative Commons aksi halde resim )
Muziklerin ayarlanması
İngilizce seslendirme
Video montaj ve kurgu
Render

İş bittikten sonra videonuz proje ve montaj dosyaları ile birlikte teslim edilecektir.

Fiyat konusuna gelirsek ne yazık ki standart bir tarife belirlemek mumkun değil.. Bu işlerde her videonun kendine ayrı bir zorluğu var.. Elbette videonun ne kadar surduğude belirleyici etkenlerden bir tanesi.. Bu nedenle her işin ayrı bir fiyatı olacaktır.. Ancak şunu rahatlıkla soyleyebilirim en basit iş bile 50 TL'nin altında olmayacaktır. Ayrıca dileyene eğitim de verebilirim.

Videoların teslim suresi anlaşılan zamandan itibaren 2-3 gundur.. Odeme iş oncesi peşin olarak alınır.

Sorusu olan pm'den yada konuya cevap yazarak ulaşabilir..