Şu sıralar yaklaşık 3 aya yakın biriyle tanıştım gayet hoş biri ancak farklı illerde yasıyoruz. Bunca zaman sonra İlk defa birinden hoşlandım o da benden hoşlandı gibi duruyordu. (Artık kimse icin kesin kanaat gelemiyorum) herşey iyi hoş giderken bu kişinin ikinci bir tel hattı olduğunu oğrendim başlarda cok onemsemedim iş yerinde kullandığını soyluyordu ama biraz killandim ne yalan soyleyeyim. Bana verdiği numarada resmi durumu bile yokken o hatta hepsi var bide benle biraz konuştuktan sonra o hatta sık sık cevrimici oluyor. ( bunu mu takip ediyorsun demeyin kafamı kucakladığı icin dikkat ettim). Ayrıca farklı farklı instagram hesapları olduğunu tahmin ettim sordum once yalanladi sonra itiraf etti hatta biri kamu calışanlarının resim atıp resim paylaştigi bir sayfa.( Daha cok kısmet arayan ya da takipci kazanmak icin kurulmuş gibi geldi bana) o sayfanın adminligini yapıyor once sordum yeminler etti benim değil diye sonra itiraf etti. Acıkcası rahatsız oldum bu durumdan. Hem yalan soylemesinden,hem ben o sayfayı farkettikten sonra beni o sayfadan engellemesinden, hem de oraya bircok kişi resim atıyor admin bircoğu ile muhabbet etmiştir numarasını bile vermiş olabilir. Bu konular aramızda sıkıntı oluşturmaya başladı ve bitirme kararı aldım. Haksızlık yapıyorsun falan dedi. 4-5 gun olacak ne yazdı ne cizdi. Bende yazmadim aramadım da. Zaten problemimiz olduğunda ufak tartişmalarda hep ben adım atıyorum oyle duzeliyor. Bundan da yoruldum. Ayrıca uzak şehirlerdeyiz kendi arabası var beni gormeye gelmeye bile yanaşmiyor yıllık izinleri bahane ediyor tamam anlayış gosteriyorum ama isteyen bir gunluk izininde de atlayıp gelebilirdi. Bu olaylar da canıma tak dedirdi
Şimdi kızlar; gecmişimde yaşadığım olaydaki guvensizlik problemimi aşamadigim icin cok mu abartmışım sizce yoksa hak veriyor musunuz? Siz olsanız nasıl hareket ederdiniz??
Imla hataları icin kusura bakmayın hızlı yazdım