Bundan 5 sene once Eşim bana yeni bir telefon almıştı Kayınvalidem de koyden o sırada bize kalmaya geldi engelli bir oğlum var Tanıyan arkadaşlar bilir 6 yaşında cocuğa dikkat et telefonda duşurmesin kırmasın diye surekli uyarılarda bulunuyordu eşim Bir Sabah kahvaltı hazırlarken koltuğun ustunde unutmuşum telefonu Cocuk almış yere duşurmuş Eşim bana bağırdı soylendi sana demedim mi Dikkat et falan diye o sırada ben kahvaltı hazırlarken nasıl dikkat edebilirim aramızda bir tartışma gecti sorun eşimin bana bağırması değil Kayınvalidemin ya da gorumcemin yanında bana şiddetli bir şekilde bağırmasına cok tepkiliyim zaten bunu onun yanında yapmış olması tartışma sebebi Eşim işe gittikten sonra cocuğu alıp yatak odasına gectim oturuyordum Kayınvalidem kapıya vurup iceri girdi Sen ne yapmaya calışıyorsun cocuktan engelli maaşı alınca ozguvenin mi geldi senin eşinle tartışacak bahaneler arıyorsun gibi cirkin sozler sarfetti o zaman annem dayım rahatsız diye İstanbul'a gitmek zorunda kaldı 1 aydan beri onu yanındaydı ve Oğlum buyuk bir ameliyat gecirecek di onun stresi de vardı Anneme ozlemimde vardı Bana kayınvalide olaraktan ya da bir anne olaraktan bu şekilde ustume gelip soylenmesine Sinirlendim bir anda sen veya Kızın bize geldiğiniz zaman her daim bir tartışma cıkıyor bize gelmenizi istemiyorum diye bir cumle cıktı ağzımdan bana o cumleyi kullandıktan sonra babamı aradım annemi cağırdım İstanbul'dan koca kadın benimle tartışıyor Yoktan yere ona bir şey soylemediğim halde tartışmadigim halde Eşim işe gittikten sonra ustume gelip bana cirkin cirkin sozler soylemeye başladı şimdi eşimle Gayet iyiyiz esime o cumleyi kullandigimi soyledim bana karşı bir şey soylemedi Cunku annesinin ahlagını da az cok biliyor Nasıl bir kadın olduğunu aradan 5 yıl gecmesine rağmen kayınvalidemle ilgili bir şey olduğu zaman Sen kadını evden koymuşsun diye cumleler cıkıyor Ağzından ve bu beni rahatsız ediyor Sizce burada haklı olan ben miyim kayınvaliden mi ve birkac daha konumuz var yorumlarınızı bekliyorum ona gore acıklıkta getireceğim