Daha oncede konu acmıştım icimi dokmek istiyorum hanımlar size.Kardeşim eniştemi aldatıyor daha once acmıştım konu 1,5 2 yıl onceydi sanırım.Eski konumu okuyabilrisiniz .2 yıl once Kardeşim bu adamla yazışmıştı acık sacık konuşmalar sevgi dolu sozler ki bu kişi eniştemin arkadaşı evlerine girip cıkan biri.Yakaladığımda Ağzıma geleni saymıştım once bana laf saydırdı sonra ozur diledi bir hataydı bir daha olmayacak dedi.Bu surecte kardeşimle eskisi gibi olamadık aramızda mesafe oldu daha doğrusu bu aldatma olayı yaşanırken eskisi gibi beni aramadı sormadı ben arayınca meşgulum derdi.konuyu uzatmayım bazı şeyleri buradan yazamayacağım kimliğim ifşa olmasın diye.Şimdi bu aldatmanın nasıl devam ettiğini anladığım soylemek istiyorum.Gecen gun eniştemle cat kapı geldiler surpriz yapmışlar biz ayrı şehirlerdeyiz eniştem geri gidince kardeşim başladı anlatmaya.Bunlar bir yakınımızda kalıyorlardı evlerinde tadilat vardı.Yakınımız dediğim kişi yoneticiden duyuyor ve kameralara baktığında gerceği anlıyor iki kes gelmiş bu adam 1.30 saat kalmış evde 2.geldiğinede 2 saate yakın kalmış evde iki cocuk var cocuklar uyurken adam eve girmiş.Enişteme anlatmış kamera kaydını gostermiş kardeşim inkar etmiş ağar topar bize gelmişler kalacak yerleri olmadığı icin.O kişi bana iftira attı diyor yalan soyluyor diyor ama bu dediğim adam daha onceki adam bu olayı bilmesem bende oyle sanardım kardeşimi desteklerdim.Ve ben cok tiksindim kardeşimden midem bunalıyor bunu anladığı icin anneme gitti ve yuzsuz gibi bana ona destek olmadığım icin kırgın olduğunu soyluyor.Emziriyorum ve sutum kesilecek uzuntuden bir kac gundur uyumuyorum başım catlıyor.