Başlıkta olduğu gibi son zamanlar surekli ağlıyorum sebepsiz yere. Yalnız kaldığım zaman cok mutsuz hissediyorum. Neden agladigima anlam veremiyorum.
Eşimin iş programı cok yoğunlaştı ve coğu zaman evde yalnızım. Kafayı mi yiyorum acaba diyorum.
Benim bi kopegim var. Bu aralar hasta surekli tuy dokuyor. Ona bakıp ağlıyorum. Eşim ortalığı aşırı dağıtır. Evi dağıtıp gittiği zaman, temizlik yaparken ağlıyorum. Kopegin tuylerini heryerde gorunce cıldırıyorum, ağlıyorum. Son zamanlarda oyle bi hal aldı ki artık biseye kızınca duvarlara vuruyorum ellerimi. Artık parmaklarım avuc iclerim ağrıyor. En ufak şey bile tetikliyor beni aşırı sinirliyim. 2 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum ondan desem, bu duygu değişimi 2 haftadır falan var. Kayinvalidem kopeğin sorumluluğu sadece sende olduğu icin sinirlerin yıpranmış dedi. Eşim kopeği sahiplendirmek istedi ama 1 gun boyunca aralıksız ağladım kimseye veremem diye. Herşey artık ustume ustume geliyor. Sosyal hayatım sıfır. Sadece gunde 3 kez kopeği gezdirmeye cıkıyorum. Eşim evde olduğu zaman da aynı şekil sadece kopek icin cıkıyoruz. Bilmiyorum