Zamanım oldukca hazır videolar yapıp satmak gibi bir fikir geldi aklıma.. Tutar mı tutmaz mı bilmiyorum ama en azından deneyebilirim heralde

Dileyen arkadaşlar BURDAKİ grafik tasarım konuma da goz gezdirebilir referanslar icin..
Her bir videonun kucuk resmi de tasarıma dahildir. Malum nedenlerden videoları direk burada yayınlamıyorum...
İletişim Skype: zeki.kaynak (yt logosu olan )
Bazı sorular kesin sorulacağından onları peşin peşin cevaplayarak başlayayım...
- Videolar bana mı ait?
Evet videolar bana ait. Videoları oluşturmak icin kutuphanemden templatelerden de yararlansam da birebir edit edip satmak gibi bir durum soz konusu değildir.
- Proje Dosyalarını Veriyor Muyum?
Hayır hicbir şekilde proje dosyalarınız vermiyorum sadece 1080p FullHD video dosyası ve thumb ( kucuk resim ) veriyorum.
- Telif Riski 0 Mı?
YouTube'ta risk hicbir zaman sıfır değildir. Ancak gorunur bir risk hicbir işimde yok. Slideshow gibi videolarda elbette kullanılan resimler vs internetten temin ediliyor.. Ben bugune kadar fotoğraf yuzunden telif yiyeni gormedim ama yine de bu konuda sorumluluk kabul etmiyorum.
- İcerik Değiştirilebilir Mi?
Hayır. Videolar hazırlanmıştır ve değiştirilemez.
- Muzik Telifi Gelebilir Mi?
İşlerimde YouTube kitaplığı ya da Creative Commons dışında muzik kullanılmamaktadır.

Video: Most Iconic Victoria Secret Angels
Sure: 2:00 Dakika
Tur: Slideshow
Ucret: 25 TL

Video: Greenland - The Land Of Glaciers
Sure: 2:36 Dakika
Tur: Slideshow
Ucret: 25 TL
Bilgi: Greenland ( Turkce gronland adası ) yeryuzundeki en seyrek yerleşime sahip olan yerlerden birisi olmasına rağmen olağanustu doğası ve yaşam ceşitliliği ile her yıl binlerce kişi tarafından ziyaret edilmektedir. Eski bir projemden kanal bu video'da kullanılan fotoğraflar bizzat tarafından yazışma yapılarak Greenland Turizm Acentesi'nden alınmıştır.. Kullanılan muzik Creative Commons'tur muşteri isterse değiştirebilir.
Duruma Gore Devamı Gelecek