Kv ile neredeyse hic konuşmuyoruz eşim de ben de. Kıskanclık yuzunden cıkardığı kavgada hakaret kufur beddua etti. Aylarca boşanmamız icin uğraşıp iftira attı. Cokca da yalan soyledi o ara.
Kp bir gun ailesine hayrı olmamış sadece bela getirmiş bi geliri olmayan birisi. Eşime cok kotu bir cocukluk yaşatmış. Şimdi biz kv ile kotu olunca o da bize yanaşmaya calıştı. Eşimden yuklu bi para istedi. Eşim cocuk bekliyoruz veremem deyince istediği miktarı duşurdu duşurdu ve ne koparırsa aldı. Hatta eşime elini ayağını opuyum diye istedi parayı. O cumle yuzunden eşim de ben de kendimize gelemedik halen. Acaba bir yerde yanlış mı yapıyoruz diye kendimizi sorguluyoruz.
Neyse parayı vermeye evlerine gittik. Ben dışarda bekledim. Eşim parayı babasına vermiş kapıdan. Kv de takılmış peşine yanıma geldi. Eşim bıktırdı beni babam filan diye sinirli sinirli soylendi. Ben napıyım oğlum filan dedi kv. Sonra da dunyaya gelmemesi icin beddua ettiği cocuğumuza yastık yorgan yaptırmaktan bahsetti. Şaka gibi. İstemiyoruz dedik.
Eve geldik biz eşimle. Yarım saat sonra kv mesaj atmış. Kocası diyormuş ki sen git kızına yerleş ben de bu evi eşyalı kiraya veriyim. Kendini acındırmış bu adam benim uzerime yuruyor birgun elinde kalacağım filan yazmış. Kızını da cağırmış guya ona da soylemiş anneni al gotur diye. Eşim cevap vermeyince bi 15 dk sonra kv aradı. Aynı şeyleri soyleyip ağlıyor telefonda. Eşim de defol git arkamdan iş cevirdiğin kızında kal. Senin de bana yapmadığın şey kalmadı ne istiyorsunuz benden rahat bırakın deyip kapattı.
Eşim ara ara diyor ki kadını da evden gondermeye caşılmış bu nasıl adam evi kiraya vercem diyormuş diye uzuluyor.
Kv oyle acındırır ki kendini. Tamam kp cok kotu birisi ama kv de ona pabuc bırakmaz.Guya eşi kvye kredi cektirmeye kalkmış da yeterli olmayınca vazgecmişler. Kv maaşından kocasına bir kuruş vermemiş bir insan. Evi birlikte almalarına rağmen kvnin uzerine mesela. Guya Kp demiş ki sen git evi kiraya veriyim. Şimdi ben de diyorum ki gercekten boyle birşey olsa yuzyuzeyken soylerdi kv hem de ağlaya ağlaya soylerdi. Muhtemelen biz gidince kızını aradı boyle birşey kurdular kendini mazlum gostermek icin. Sizin duşunceleriniz neler?