Daha once buraya konu actım ve ilk kez sıcağı sıcağına ne yapacağımı bilmeden ağlayarak yazıyorum hanımlar.
Eşim hem maddi hem salgın sebebiyle birkac aydın evde traş oluyor ve bende onun direktifleriyle sac traşına destek oluyordum ya da olduğumu sanıyormuşum.
Az once gene traşa başladık. Soylediklerini yaptım ama her defasında olduğu gibi bi kulp bulacağını bildiğimden korka korka yapıyorum traşını cunku diline bir dolarsa haftalarca duyarım bunu.
Ense kısmını beğenmedi ve banyoda bana soylene soylene bağırmaya başladı.Neden bağırıyorsun duzeltelim dedim elimden aldı kendi saca daldı ve aynada daha kotu olduğunu gorunce kıyamet koptu. Mutlu musun dedi bana?
Bir işi de bir kere gosterdiği gibi yapacakmışım.Bu konuda bana muhtacmış muhtac olmada yalvarmazmış.Ben neden bağırma sesini yukseltme diyormuşum o sinirli bir insanmış ve sinirlenmeye hakkı yokmuymuş?
1 yıldır ne yaşadığını ben nerden biliyormuşum?
Bi korkudur başına cıkartmışım hicbir işi duzgun yapmıyormuşum.Daha bir ton kufurlu şey saydı tek cevap vermedim.O intiharın eşiğindeymiş maddiyat cok bunaltmış ben nerden biliyormuşum?
Saydı saydı gitti sacına makineyle daldı.Şimdi de duşunu aldı gidecek muhtemelen.
Ben tekrar yardım teklifiyle yanına gittiğimde kovdu defol git dedi.O gidince evden uzaklaşmak icin bende cıkmak istiyorum şimdi sadece kendimi odaya kitledim.
Bu kez bardak bende taştı cunku son zamanlarda değişik sebeplerle ve genelde maddiyat kaynaklı hep bana patlıyor.Napalirim bilmiyorum onerilere acığım