Merhaba

6 aydır bir ilişkim var ,İnternetten tanıştık, İlk 3 ay cok guzeldi. Karşılıklı sevgi saygı, ozen herşey vardı.
Niyetinin ciddi olduğunu beni cok sevdiğini bu ilişkiye cok değer verdiğini her fırsatta ifade ederdi. Beni cok yuksek bir beklenti icine soktu.
Oturacağımız ev annemlere yakın sorun olur mu ? Ben hayat boyu sana dokunmak istiyorum,Birbirimizi kaybetmeyelim bu bu yaşta birbirimizi bulduk kaybetmeyelim ?İlk defa bi kadından cocugum olsun istiyorum vb gercekten beni beklentiye sokacak bir suru cumlesi oldu.
Korono dan once buyuk bir iş, para kaybı yaşadı ( onun soylediği emin değilim ), Buyuk bir borcu olduğunu ve sabretmemi , herşeyin zamanla yoluna gireceğini soyledi. Korona vs kendi sıkıntıları derken cok sık goruşemedik . Bu arada benim maddi durumum evim arabam vs var. Onun şu anda hicbirşeyi yok. Bu surecte ben de cok sabırlı davranmadım zaten evden cıkamadık psikolojim bozuldu ve ona karşı cok sabırlı vs davranamadım. Gecen hafta goruştuğumuzde bana dedi ki sevgi yetmiyor, seninle konuşulacak birsey bulamıyorum . ( İlk zamanlar 6-7 saat telefonda konuşan biz) ağzım acık kaldı. Konuyu o kadar cok buyuttum ki yanlış zamanda cok sabırsız davrandım. Evden cekip gitti. Sinirle telefondan sildim engelledim, o da beni instagramdan , whatsup dan heryerden engelledi. Defalarca aradım acmadı . Sonra aradı telefonda o kadar cok ağladım ki bana dunden beri vicdan azabı cektiğini , bana ayrılalım demediğini vs soyledi. Ama ben eski ilgisinin olmadığını anlamıştım, iş durumuna kafasını yorduğunu duşunuyordum. Sizlere soruyorum bir hafta once seni seviyorum diyen adam bir hafta sonra neden boyle yapıyor ? Bir insana umid verip yarı yolda bırakmak gunah değil mi ? Şu an eve kapadım kendimi 3 gundur yemek bile yemiyorum. Bir insan bir insanın gunahına nasıl girebiliyor , cok kotuyum sizce bu durum normal mi ? Hic mi duzgun biri kalmadı ?