Merhaba arkadaşlar forumu cok okurum fakat uye olmak şimdi nasip oldu.
Sizinle benim icin buyuk bir dert olmaya başlayan konumu paylaşmak istiyorum.
Yaklaşık 2,- 2,5 yıldır tanıdığım ara ara ayrılıp sonra tekrar sevgili olduğumuz, biribirimizi engelleyip silip sonra tekrar kendimizi konuşurken bulan iki koca insanız. Ben 33 o 41 yaşında . Onu cok seviyorum ve bazen de bunun sevgi değil takıntı olduğunu duşunuyorum ve sabah akşam işte, evde, arkadaşlarla muhabbet ederken her an onu duşunurken buluyorum kendimi.. Bir ara evlilik konuşuldu 3-5 aya bitirelim bu işi cok uzamasın gibi bir muhabbet oldu aramızda ama ben bu kadar hıza ne gerek var senden emin olamadığım durumlar soz konusu diye biraz erteledim sonrasında da hic acılmadı bu konu zaten. Herneyse biz bununla martta tamamen ayrıldık cirkinleştik birbirimizi sildik.. Ve ben bi iki ay sonra yine dayanamayıp engelini kaldırdım ve o da.. Şimdi normal iki arkadaş gibi arada konuşuyoruz, ozlediğimi goruşmek istediğimi soyluyorum beni bu işlere bulaştırma icimden gelmiyor goruşmek diyor ve goruşmuyoruz ne zaman goruşmekle ilgili konu acılsa sıyrılıyor ama bu insan aynı zamanda her akşam nerede olduğumu merak edip mesaj atıyor her akşam aralıksız neredeyse.. Madem sende noturum neden her akşam nerede olduğumu soruyorsun. Boyle olunca ister istemez bir beklenti icine giriyorum hatta bu durum hoşuma gidiyor sorması.. Ama ne bir adım atıyor ne de başka bir şey.. Bir kez sordum ne var ki bunda herkes herkese sorabilir gibi kacamak yanıtlar verdi.. Vazgecemiyorum ondan aman senle uğraşamam yoluma bakarım diyemiyorum .. Sizce buradaki amac ne ? Şimdiden yorum yapan, emek veren, okuyan herkese cok cok teşekkur ederim.