Merhaba kızlar neredeyse 3 yıllık evliyim sorun şu ki eşimle havadan sudan konuşurken cok iyiyiz gunluk olaylar, genel şeyler.ama iş biraz ozele geldiğinde hic sohbet etmek istemiyor.cocuk konusunu acıyorum offluyor, ruhumuza değcek bi konu acıyorum yaşlılığımız nasıl olur acaba diye ben bunu konuşmak istemiyorum deyp offluyor, birilerinden konuşmaya calışıyorum dedikodu yapma diyor ki dedikodu değil yaptığım.surekli oflar oldu o kadar sığ hissediyorum ki ilişkimizi ne yapsam olmuyor.
ve ciddi ozguven kaybı yaşamaya başladım.guzel bi kadın olduğum halde kendimi cirkin, sevilen biriyken sıkıcı, ve eğitimli kendini yetiştirmiş biri olduğum halde bomboş hissediyorum.ağzımdan cıkanlar cok sacma sanki ben gerizekalıymışım gibi.
şu anda tatildeyiz dun yine benim konu acmam ve onun oflaması yuzunden fena tartıştık bana nankor dedi bi haftasonu varmış beni tatile getirmiş ben mafetmişim ama dayanamadım doldum artık.o ayrı ben ayrı takılıyoruz konuşmayı denedim neden sana ulaşmak bu kadar zor dedim sus dedi konuşmaya da yanaşmadı.beni sevdiğini biliyorum başka ciddi bir problemimiz yok ama sanırım bu da benim icin ciddi olmaya başladı.
onerileriniz var mı benzer durumları yaşayanınız? inanın sıkıştım kaldım