Oncelikle herkese merhaba,

Uzun zamandır hayata gecirmek istediğim 2 projem var
1. proje icin bir web sitesi kendi capımda bir sayfa tasarımı yaptım fakat yeterli kod bilgisine sahip olamadığım icin hayata geciremiyorum guzel reklam ve ozveriyle iyi yerlere geleceğinden neredeyse eminim diyebilirim. Yeterli kod bilgisine sahip veya eşit butceyle yavaş yavaş ilerleyebileceğim bir veya birden fazla takım arkadaşı arıyorum.

2. projeye gelecek olursak, hem web site hemde mobil uygulama olarak duşunuyorum eğer duzgun şekilde temeli hazırlanıp yatırımcılara sunulursa iyi bir yatırım alacağından da eminim, ama biliyorsunuz ki sıfırdan bir mobil uygulama yazdırmak icin ciddi miktarda bir butce gerekiyor. Mobil uygulama yazmak ve tasarımını halletmek konusunda kendilerine guvenen arkadaşlar iletişime gecebilir. Sadece projeye maddi olarak yatırım yapmak isteyen arkadaşlar da iletişime gecebilir. Vereceğim ortaklık payı %50'dir, dileyenler birden fazla kişi olarak ta katılabilir, %50 kısım katılan kişi sayısına bolunur.

2 proje de piyasada bir benzeri bulunmayan projeler ve tamamıyla benim fikrimdir. İsteyen arkadaşlar tek projeye veya 2 projeye de dahil olabilir 2. proje hakkında detaylı bilgi isteyen arkadaşlara basit olarak anlatabilirim fakat detaylara ancak herhangi bir sozleşme yaptıktan sonra değinebilirim.Cunku ciddi anlamda global piyasada dahi bir benzeri olmayan ve kısa surede organik olarak cok kullanıcı sayısına ulaşabileceğinden emin olduğum bir projedir.

İlgilenen,dikkatini ceken arkadaşlar pm isteyebilir.

Ek olarak:Lutfen şunu şu kadar yaparım, bunu bu kadara yazarım gibi mesajlar atmayın. Bu projelerin altından tek başıma kalkabileceğimi bilsem buraya boyle bir konu acmazdım arkadaşlar.