Merhaba,
Biraz icimi dokmek biraz da fikir almak icin yazıyorum aslında. Ben 5,5 aylık hamileyim. Hamileliğimi başından beri korona salgını var. Ve cok zorlu bir hamilelik geciriyorum ilk gunumden beri. Mide bulantıları, ağrılar halsizlikker vs. Ustelik bir de 2 yaşında kızım var. Bir yandan da ona bakmaya calışıyorum. Gerek hamilelik hormonları duygusallıkları, gerek haberlerde rastladığım hamile olupta koronaya yakalanan ve cocuğunu bile goremeden olen hamile anneleri gordukce iyice paranoyaklaştım. 4, 5 aydır annemin evine dahi gitmedim o kadar sıkıntılı zamanlardan gectiğim halde. Daha yeni yeni dışarı insanların olmadığı yerlere gidip hava almaya calışıyorum.
Gelelim asıl meseleme.ne annemlerle ne de kayınvalidemlerle bu surecte goruşmedim. Sadece ramazanda eşimin ısrarı uzerine 1 er kez iftara gittikte goruştuk. Kv calışıyor evde 3 kişi yaşıyorlar. Kendisi ve 2 oğlu. Ucude hergun toplu taşıma kullanıyor işe gidip geliyor. Kv evine misafir de geliyor. Daha 2 gun once Eminonu ne alışverişe gitti. Yarın Kv ve 2 oğlu memlekete tatile gidecekler. Dun eşim bana dedik annemler salı gunu gidecek yarın akşam onlara gidelim. Ben de sen istersen git biz gelmeyelim dedim. Biliyor benim halimi. Başladı tartışmaya. Ben gidersem giderim zaten, annemler cocuğu gormediler falan filan demeye. Yani benim annemlerde aylardır torunlarını gormuyor. Ve o kadar sıkıntılı hamilelik surecinden gecmeme rağmen bunca zaman yanlarına gitmedim. Gitseydim hem bana hem kızıma prensesler gibi bakarlardı. Sonra başladı cirkefleşmeye.gitseydin sana gitme diyenmi oldu. O zaman dışarıda cıkma falan filan demeye. Bu dışarı cıkıp kimsenin olmadığı Bi yerde hava almak gibi bişey değilki. Ramazanda Kv gittiğimizde 2 yaşındaki kızım butun akşam onların kucağındaydı. Kızıma bulaşması demek bana da bulaşması demek zaten. Ayrıca kızımı neden tehlikeye atıyorum sırf torun gorecekler diye. Butun gece kavgalı oturduk. Yatakta bile yatmadı. Hamileyim ve saatlerce oturup ağladım. Yanıma gelmedi. Herşey den soğuyorum. Sonra an geliyo benmi abartıyorum acaba bu durumu diyorum. İşin icinden cıkamadım. Fikirlerinize ihtiyacım var...